Mainos

Asiantuntija yllättyi uusien Nokia-puhelinten hinnoista: "Palauttaa mieliin vanhat hyvät ajat"

9:00

Analyytikko ja Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen arvioi Huomenta Suomen haastattelussa Nokian uusia puhelimia. Varsinkin retromalli 3310:n paluu on herättänyt paljon kansainvälistä huomiota.

Nokia julkisti hiljattain neljä uutta puhelinta, joista kolme on älypuhelimia ja neljäs peruspuhelin, tuttua nimeä kantava 3310-malli, joka tekee nyt päivitetyn paluun.

Matkapuhelinmarkkinoita tarkasti seuraava Rautanen on yllättynyt uusien mallien hintaluokasta, jonka hän arvioi verrattain alhaiseksi.

– Joukosta puuttuivat kokonaan kalliimmat ”lippulaivamallit”. Tyypillisesti alalla mennään hienompi puhelinmalli edellä, joka esittelee ja edustaa samalla koko mallistoa, Rautanen sanoo Huomenta Suomen haastattelussa.

Kalleimman mallin hinta pyörii 250 euron tuntumassa. On kuitenkin vielä varhaista sanoa, miten uudet mallit alkavat myymään.

Retropuhelin 3310:n paluuta Rautanen pitää ennen kaikkea erinomaisena mainostemppuna.

– Puhelimesta ei tule välttämättä myyntimenestystä, sillä peruspuhelinten markkinat ovat suhteellisen pienet. Se on kuitenkin mahtava markkinointikampanja ja PR-kikka. Retropuhelin palauttaa vanhat hyvät ajat kuluttajien mieliin ja korostaa Nokian brändille tärkeitä ulottuvuuksia, kuten kestävyyttä ja luotettavuutta, Rautanen analysoi.

***

2:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.