Ashley yritti pelastaa oravan – karmealla kirkumisella jo miljoonayleisö: "Naapurini luulivat, että meillä murhataan"

Ashley yritti pelastaa oravan – karmealla kirkumisella jo miljoonayleisö 1:43
Oravan pelastusoperaatio sai surkuhupaisia käänteitä.

Maaorava, koira ja kiljuntaa – siinä suositun somevideon ainekset. Maaoravaa pelastaneen Ashleyn kirkuminen keräsi TikTokissa miljoonayleisön.

Massachusettsissa asuva Ashley Caron keräsi äänenkäytöllään huomiota sekä tosielämässä että netissä. Maaoravaa pelastaneen Ashleyn kirkuminen sai somessa miljoonayleisön, kertoo CNN.

Naapuri melkein soitti poliisin

– Tiedän, että olen kovaääninen, ja että se on vastenmielistä. Minua hävettää todella, koska naapurini melkein soittivat poliisin. He luulivat, että meillä murhataan jotakuta, Ashley kuvasi.

Rikosta ei kuitenkaan tapahtunut – Ashleyn kiljuminen johtui maaoravasta, joka jäi jumiin hänen kotinsa ikkunalasin ja suojaverkon väliin. Ashley yritti pelastaa otusta ja kirkui samalla.

– Kuuntele. Rakas, tehdään diili. Minä autan sinut ulos turvallisesti. Avaan tämän ja sinä vain vilistät ulos takaisin mukavaan, leikkisään elämääsi, Ashley juttelee oravalle videolla, josta tuli hitti.

18 miljoonaa katsojaa nähnyt videon

Videota on TikTokissa katsottu jo 18 miljoonaa kertaa. Somekansa alkoi videon perusteella kutsua Ashleyta maaoravakuiskaajaksi. Lapsensa Ashley oli kehottanut toiseen huoneeseen.

– Pysykää vain siellä, ok? Jos alan kirkua, kaikki on hyvin, hän selitti heille.

Pelastusoperaation aikana tapahtui kuitenkin jotain yllättävää: Ashley joutui raottamaan ikkunaa ja hänen koiransa, alaskanmalamuutti Boss, nappasi oravan suuhunsa.

Ashley alkoi kirkua; huuto kuului naapuriin asti. Katso tilanne videolta jutun alussa.

Maaorava selvisi

Maaorava selvisi ja pääsi vapauteen. Boss kantoi oravan parvekkeelle, missä Ashley komensi sitä pudottamaan "aarteensa".

– Luulen, että koira laski yksi plus yksi minun huutaessani ja mietti "ehkä täytyy päästää tämä pikkukaveri menemään".

TikTokissa Ashley kertoi, että naapuri oli myös nähnyt maaoravan juoksevan pakoon. Myöhemmin Ashley myös julkaisi videon maaoravasta pihallaan; tarina ei kerro, oliko kyseessä varmasti sama yksilö.

"Jos luulette, etten pidä eläimistä, saisitte hävetä"

Moni kuitenkin oli huolissaan oravan kunnosta. Ashleyn mukaan verkkoa ikkunasta ei saanut irti, ja itse ikkuna on useiden metrien korkeudessa; koira oli hänen vierellään siltä varalta, että orava juoksisi kohti hänen lapsiaan.

– Ajattelin, että orava katsoisi "hitto, tuossa on iso koira, menenkin tänne", Ashley kuvaa.

Naisen mukaan toinen hänen lapsistaan on autismin kirjolla eikä osaisi olla tarttumatta oravaan, jos se olisi juossut häntä kohti.

Nainen kuitenkin ihmetteli syytöksiä siitä, ettei esimerkiksi pidä eläimistä, koska oravaa kohdeltiin videon osoittamalla tavalla. Ashley kertoi jatkovideolla tunteneensa kamalaa oloa oravan vuoksi ennen kuin kuuli naapuriltaan, että se oli juossut pois.

– Kaikki kyselevät, miksi teit noin, miksi toimit näin. En minä ole harjoitellut mitään tästä! Jos luulette, etten pidä eläimistä, saisitte hävetä. Ette selvästi tunne minua, Ashley huomauttaa.

– En nauttinut tästä. Sanoin, että olen traumatisoitunut.

Ashleyn tauoton kirkuminen kuitenkin huvitti monia, minkä lisäksi nettikansa mieltyi erityisesti naisen vakuutteluun: "jos alan kirkua, kaikki on hyvin".

– Joku sanoi, että haluaa siitä paidan, Ashley nauraa.

Katso myös: Taapero kertoi leikkivänsä "ötökällä" – isän kauhunkiljahdus tallentui kameraan:

Lue myös:

    Uusimmat