Grace osti taulun, koska siinä oleva kissa näytti tutulta – totuus ostoksesta yllätti

Nainen osti taulun, jonka kissa näytti tutulta – totuus yllätti 1:41
Nainen osti taulun, jonka kissa näytti tutulta – totuus yllätti!

Grace osti kierrätysmyymälästä taulun, koska siinä oli tutun näköinen kissa. Pian kävi ilmi, että taulu itsessään on arvokas.

Grace Carpenterilla oli hetkinen vapaata aikaa, joten hän päätti käydä kierrätysmyymälässä. Käynti johti tonnien löytöön, kertoo CNN.

Päätti ostaa taulun: "Sen kissa näyttää ihan minun kissaltani"

Grace odotti lastensa koulun päättymistä, kun päätti vierailla paikallisella kirpputorilla. Kierrätysmyymälää kierrellessään Grace törmäsi tauluun, joka veti hänen huomionsa puoleensa.

– Sen kissa näyttää ihan minun kissaltani!

Gracella oli 20 prosentin alekuponki, joten hän päätti ostaa taulun. Pian maalauksesta tuli miljoonien ihailema. Katso Gracen tarina jutun alussa olevalta videolta!

Kuvasi taulua TikTokiin ja koki katsojaryntäyksen

Grace maksoi taulusta 32 dollaria. Tutkiessaan työtä tarkemmin hän huomasi siinä taiteilijan nimikirjoituksen, joka vaikutti tutulta. Grace päätti julkaista taulusta videon TikTokiin.

– Se hiton TikTok-video vain räjähti, Grace kuvasi jatkovideollaan.

Pian 1,5 miljoonaa katsojaa oli nähnyt Gracen videon nimikirjoituksineen. Tapahtui yllätyskäänne: yksi katsoja Tennesseestä halusi antaa Gracelle lipun tapahtumaan, jossa antiikkiesineitä arvioidaan.

Koska Grace oli työnsä puolesta samalla suunnalla, hän suostui.

Tämä oli asiantuntijan arvio: "Hän ei päästäisi sitä käsistään alle kahdella tonnilla"

Grace vei taulunsa arvioitavaksi. Hintalappukin oli siinä vielä paikallaan.

Arvio yllätti: asiantuntijan mukaan nimikirjoitus taulussa on taiteilija Charles Craigin. Craig maalasi länsimaalaista elämää 1800-luvun lopulla. Maalaus on alkuperäinen, mutta kissa, johon Grace ensiksi kiinnitti huomiotaan, ei ole! Se on lisätty työhön myöhemmin.

– Jos se olisi hänen [arvioijan] taidegalleriassa, hän ei päästäisi sitä käsistään alle kahdella tonnilla, Grace kuvaa saamaansa arviota.

Grace aikoo pitää työn itsellään. Tutunnäköisen kissan lisäksi maalaukseen liittyy nyt hauska tarina!

Katso myös: Millaisia aarteita käytettyjen tavaroiden joukossa piilee? Näitä esineitä hamutaan erityisesti:

Toisen lahjoitus on toisen aarre – Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskusten kenttäpäällikön Jani Åfeltin parhaat vinkit 3:21

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat