Mainos

Aseistamaton Jesus-vartija esti joukkoammuskelun pahenemisen – kerää ylistystä seriffistä Trumpiin

Pelkällä pampulla varustautunutta vartijaa ylistetään ”ihmeellisestä sankarillisuudesta” Las Vegasin ammuskelun yhteydessä, sillä ilman tämän poimintaa kymmeniä tappanut ja satoja haavoittanut tapaus olisi voinut yltyä nykyistäkin pahemmaksi, kertoo Telegraph.

Vartija Jesus Campos oli ensimmäinen henkilö, joka löysi huoneen, josta ampuja räiski kohti country-musiikkifestivaalia. Asentamillaan kameroilla ampuja Stephen Paddock ilmeisesti huomasi vartijan, ja ampui häntä oven läpi jalkaan. Haavoittumisestaan huolimatta Campos ilmoitti radiolla eteenpäin ampujan sijainnin, eikä suostunut poistumaan ennen kun kerroksen muiden huoneiden asukkaat saatiin evakuoitua.

ABC Newsin haastattelussa Campos toppuutteli huomionosoituksia.

– Voin hyvin. Tein vain työtäni, hän totesi luoti yhä jalassaan.

Las Vegasin seriffi Joe Lombardi totesi kuitenkin miehen rohkeutta uskomattomaksi. Myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kehui tämän toimintaa.

– Hän teki hyvää työtä, eikö niin. Hän teki hyvää työtä, Trump totesi todeten, että jos Campos olisi itse yrittänyt pysäyttää ampujan, ei poliisi olisi saanut tarvittavaa tietoa huoneen löytämiseksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.