Arnold Schwarzenegger lataa suorat sanat takavuosien kourintakohusta: "Se oli hevonpaskaa"

Arnold Schwarzenegger kertoo katuvansa käytöstään elokuvien kuvauksissa.

Itävaltalais-yhdysvaltalainen näyttelijä ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger sanoo suhtautuneensa häntä kohtaan esitettyihin kourintasyytöksiin aikoinaan turhan puolustelevasti. Asiasta kertoo brittilehti Guardian.

Yhdysvaltalaislehti Los Angeles Times kertoi vuonna 2003 Schwarzeneggerin kourineen kuutta naista elokuvien kuvauksissa. Kourimistapaukset sijoittuivat vuosille 1970–2000, Guardian kertoo.

Kourimissyytösten takana olevat naiset kertoivat tavanneensa Schwarzeneggerin esimerkiksi elokuvien kuvauksissa ja tuotantoyhtiöiden toimitiloissa. Naiset kertoivat Schwarzeneggerin esimerkiksi tarttuneen heitä rinnoista ja takapuolesta. Yksi naisista väitti Schwarzeneggerin yrittäneen riisua hänen uimapukunsa hississä.

Tapaukset nousivat otsikoihin samaan aikaan, kun Schwarzenegger oli pyrkimässä jatkokaudelle Kalifornian kuvernöörinä. Silloin hän myönsi käyttäytyneensä öykkärimäisesti ja tehneensä asioita, joita hän itse piti leikkimielisinä.

– Mutta nyt huomaan loukanneeni ihmisiä. Haluan sanoa heille olevani syvästi pahoillani ja että pyydän anteeksi, koska en yritä tehdä niin, Schwarzenegger sanoi tuolloin medialle Guardianin mukaan.

Pian julkaistavassa kolmiosaisessa Arnold-dokumenttisarjassa Schwarzenegger sanoo reagoineensa turhan puolustelevasti vuonna 2003.

– Nyt pystyn sanomaan, että ei ole väliä, mikä ajankohta on. 40 vuotta sitten tai nyt, se on väärin. Se oli hevonpaskaa. Unohtakaa tekosyyt, se oli väärin, Schwarzenegger sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat