Applelta kiireellinen iPhone-päivitys: Kannattaa asentaa erityisesti, jos ajat BMW:tä

Kuski rysäytti autonsa 120 metrin syvyyteen – pelastui iPhonen ansiosta 1:42
KATSO MYÖS: Tämä kuski rysäytti autonsa 120 metrin syvyyteen, mutta pelastui iPhonensa ansiosta.

Uusi titaaninen iPhone ei välttämättä olekaan niin vankkaa tekoa.

Apple julkaisi hiljattain kriittisen päivityksen viimeisimpään iPhone 15 -mallistoonsa johtuen raportoiduista häiriöistä mobiilimaksamisessa ja autotoiminnoissa, uutisoi muun muassa New York Post.

Ongelmamallit ovat uusi iPhone 15 sekä sen Plus, Pro ja Pro Max -mallit.

Erityisesti useat BMW:n omistajat kertoivat ongelmista langattoman tiedonsiirron (NFC) ominaisuuksissa, kuten Apple Pay -palvelussa, heidän ladattuaan iPhone 15 -älypuhelintaan autossaan.

Ongelmia havaittiin iPhonen langattoman lataamisen jälkeen myös BMW:n virtuaaliavaimissa. Raportit kertovat myös, että Toyota Supran omistajat kärsivät samaisesta vaivasta. 

Päivityksen asennus helppoa

Apple tarjoaa ratkaisuksi nyt päivitystä, joka sisältää tarvittavia virheenkorjauksia tiettyjen automallien langaton lataus -toimintoon. 

Korjaavan päivityksen asentaminen on yksinkertaista. 

Käyttäjän on vain valittava asetuksista ohjelmistopäivitys-välilehti puhelimen ollessa kytkettynä virtalähteeseen ja wifi-verkkoon.

Myös automaattiset päivitykset on mahdollista ottaa käyttöön.

Yhdysvaltalaisen mediayhtiö Bloombergin mukaan Applen tuotteiden virheenkorjauksista on tullut niin tärkeitä, että yhtiö viivyttelee uusien ohjelmistopäivitysten kehittämistä ensi vuodelle korjatakseen nykyisten laitteiden koodiviat.

Lue myös:

    Uusimmat