Aneli ex-tyttöystävänsä numeroa tämän isältä – epätoivoinen poika sai kuulla kunniansa

Nuorukaisen epätoivo ei purrut ex-tyttöystävän isään.

Epätoivoinen nuorukainen lähetti viestin ex-tyttöystävänsä, Skylarin, isälle toiveissaan löytää uudelleen yhteys entiseen rakastettuunsa. Isä ei kuitenkaan ollut halukas yhteistyöhön.

Facebookissa käydyn keskustelun kuvakaappaukset julkaistiin Imgur-palvelussa, jossa niille on naureskeltu jo yli 120 000 kävijän toimesta.

Lue koko keskustelu. Jos kuvat viesteistä eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jo keskustelun aloitus osoitti, mihin suuntaan se oli menossa.

"Hay, Robert. Olen Skylarin exä, olisiko mitään mahdollisuutta, että voisin puhua hänelle?"
"Ei. Ja laita paita päälle."
"Ole kiltti. En ole puhunut hänelle 2 vuoteen."
"En juuri välitä siitä. Lakkaa viestittelemästä minulle."

Epätoivoinen poika yritti vedota siihen, että Skylar on jo tarpeeksi vanha tekemään omat päätöksensä ja epäili, ettei isä edes välitä tyttärestään. Tähän isä vastasi listalla elämänopetuksia ja kehotti nuorukaista kirjoittamaan ne ylös.

"1. Pue paita päällesi tai lakkaa jättämästä rintalihastreenejä väliin päivähoidossa.
2. Älä lähetä viestiä tytön isälle ja anele päästä juttelemaan tytölle. Se saa sinut näyttämään säälittävältä.
3. Opettele alkeelliset oikeinkirjoitus- ja kielioppisäännöt. Sinua ei koskaan oteta vakavasti elämässä, jos et osaa kirjoittaa esimerkiksi sanoja "hei" tai "tytär".
4. Jos aikuinen mies sanoo sinulle, ettet voi puhua hänen tyttärensä kanssa, vastaus ei muutu, kysyitpä kuinka monta kertaa tahansa.
5. Hän ei ollut exäsi, sillä hän ei ikinä seurustellut kanssasi (olet juuri ja juuri tarpeeksi vanha pyyhkimään oman takapuolesi, saati sitten, että voisit viedä naisen kunnon treffeille).
6. Vaikka hän olisikin exäsi, hän on sitä syystä. Kun sinulle tulee lisää ikää ja näet oikeiden parisuhteiden päättyvän, jätä ne menneisyyteen, jonne ne kuuluvat.
7. EI!"

Poika vakuutti seurustelleensa Skylarin kanssa yli vuoden ja olevansa jo 15-vuotias eli tarpeeksi vanha viemään tytön treffeille. Keskustelu ei kuitenkaan edennyt enää, sillä kyllästynyt isä vastasi pojan aneluihin enää meemeillä.

Video: Mitä muuta isät osaavat? Suomalaislapset kertovat.

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat