Amerikkalaismies katsoi säätiedotusta, kun haastateltava televisiossa kiinnitti huomion – pian selvisi yllättävä sukulaisuussuhde!

Amerikkalaisveljekset eivät tienneet toistensa olemassaolosta. He tapasivat toisensa ensi kertaa paikallisen säätiedotuksen ansiosta. Tapahtuneesta kertoo KCRA-sivusto.

Kun kalifornialainen Randy Waites joulukuussa 2021 katsoi lumisateesta kertovaa uutisklippiä, hän kiinnitti huomiota jutussa haastateltuun henkilöön nimeltä Eddie Waites.

Randy ei ollut aiemmin kuullut kenestäkään, jolla olisi sama sukunimi kuin hänellä. Se herätti hänen mieleensä ajatuksen, että voisivatkohan hän ja Eddie olla sukulaisia.

Randyn tytär lähti selvittämään asiaa

Utelias Randy pyysi tytärtään Cambriaa tutkimaan asiaa. 

– Eddie näytti minusta tosi paljon isältäni, Cambria kertoo KCRA-kanavalle. 

– Tutkin asiaa siltä osin kuin se oli mahdollista.

Velipuolet löysivät toisensa

Etsintä tuotti tulosta. Selvisi, että tuo teeveessä esiintynyt Eddie oli Randyn velipuoli. Heillä on sama isä, mutta kumpikaan ei ollut tiennyt toisen olemassaolosta.

Veljeksistä kertovan uutisklipin julkaisi Facebookissa KCRA 3-kanavan toimittaja Stephanie Lin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jonkin ajan päästä Randy ja Eddie puhuivat ensi kertaa puhelimessa. Se tuntui Randyn mielestä uskomattomalta.

Eddie ei ollut aluksi uskoa koko juttua. Nähtyään Randysta kuvan ajatus velipuolesta alkoi tuntua todemmalta.

Uutta tietoa isästä

Tämä yllättävä kohtaaminen on tuonut Randylle uutta tietoa isästään, jota hän ei koskaan tavannut. Hän ei ollut koskaan nähnyt tästä edes valokuvaa, mutta nyt Eddie on lähettänyt hänelle kaikenlaista materiaalia heidän isänsä suvusta.

Yllättävää on sekin, että Eddie ja Randy asuvat vain noin 50 kilometrin päässä toisistaan. He tapasivat ensi kerran 6. helmikuuta 2022.

– Tämä koko juttu tuntuu niin epärealistiselta, Eddie kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat