Alaston siivooja, krapulaparantola – tässä ovat oudoimmat palvelut, joita voit tilata netistä

Oletko aina halunnut nenäkarvatekstarin tai muotokuvan tuhkasta? Listasimme erikoiset palvelut, joita netistä voi tilata!

Alaston palvelija

Alastoman palvelijan esimerkiksi siivoushommiin löytää helposti netistä.

Cosmopolitanin toimittaja kirjoitti jopa jutun alastoman miessiivoojaan palkkaamisesta. Mies paljasti, että asiakkaat todella haluavat hänen olevan aivan alasti (toisin kuin jutun kirjoittanut toimittaja) ja hinkkaavan paikkoja niin, että "hiki kiiltelee hänen vartalollaan". Alastoman siivouksen sijaan miehen unelmissa siinsi työ lakialalla.

Krapulaparantola

Onko darra? Olisitpa Las Vegasissa – silloin voisit vuokrata Hangover Heaven -bussin hoivaamaan krapulaasi.

Bussi tarjoaa krapulaan suonensisäistä hoitoa esimerkiksi vitamiinein. Hoitoa antavat hoitajat ja lääkärit.

Kaktushieronta

Sitä tehdään kuumilla kivillä, miksei siis kaktuksella? Piikikkäällä kaktuksella hierotuksi tuleminen saa olosi tuntumaan "täysin virkistyneeltä", kuvaa hotelliketju Four Seasons.

Meksikon meiningeistä kiinnostuneille tarjolla on myös tequilaa hyödyntävä Punta Mita- hieronta!

Japanilainen anteeksipyytäjä

Loukkasitko kaveriasi? Älä suotta itse matele takaisin hänen suosioonsa – palkkaa anteeksipyytäjä! Japanin ilmiöitä YouTubessa ruotiva Chandler in Japan kertoo, että anteeksi pyytäminen on Japanissa hyvin tärkeää, mutta samalla se voi tuntua nololta.  Onneksi Japanissa voikin vuokrata anteeksipyytäjän käyttöönsä.

Anteeksipyyntö voi maksa kymmeniä tuhansia jenejä. Jos "perus-sori" ei kelpaa, voit ostaa myös itkuisen anteeksipyytelyn.

Paparazzi tavikselle

Oletko aina halunnut tietää, millaista elämä on, kun et voi tehdä mitään salaa? Oletko aina toivonut, että sinua kytätään ja jokainen eleesi kuvataan?

Jotkut ilmeisesti ovat, sillä firmat kuten Celeb 4 A Day tarjoavat paparazzeja tavallisten pulliaisten käyttöön Los Angelesissa, Manhattanilla tai San Franciscossa. Tämän tilaaminen lahjaksi voisi olla hyvä jekku...

Koirankakan kerääjä

Kukapa ei haluaisi palkata firmaa, jonka nimi on Scoopy Poo Doggie Doo Pickup Service?

Ammattilainen käy pihassasi toivomanasi ajankohtana ja kerää koirasi jätökset. Firma lupaa desinfioidut työvälineet ja "vain puhtainta kakkahuumoria".

Osta kimalletta

Vihaatko kaveriasi salaa? Kerro jo tunteistasi – lähetä hänelle kirjekuorellinen kimalletta!

Ship your enemies glitter, suomeksi siis "lähetä vihamiehellesi kimalletta", takaa, että kirjeen sisältö löytää tiensä "kaikkialle". Vastaanottaja löytää kimaltavaa hilettä kotoaan vielä viikkojenkin kuluttua – eikä sinun tarvitse itse tehdä oikeastaan mitään asian eteen.

Viimeinen ateria

Torontolainen yritys valmistaa aterioita, joita rikolliset ovat vaatineet viimeiseksi ateriakseen ennen teloitusta. Aterian kylkiäisenä saa naamarin, joka esittää kyseistä rikollista.

Last Meals Delivery Servicen nettisivu ei tosin toimi enää. Kenties he ovat jo toimittaneet viimeisen ateriansa.

Ilmoitus nenäkarvatilanteesta

Ovatko kumppanisi nenäkarvat ällöttävät? Älä suotta käyttäydy kuin aikuinen ja mainitse asiasta – nenäkarvatekstari hoitaa homman puolestasi. Japanilainen Chololi-palvelu lähettää tekstarin ihmiselle, jonka nenä mielestäsi kaipaa trimmausta.

Vuokraa mummo

Aviomiespalvelut ovat so last season. Rent a Grandma -palvelu vuokraa isoäitejä. Mummojen luvataan olevan hyviä kokkeja, erinomaisia lapsenvahteja ja avustajia.

Tuhkausmuotokuva

Millaisen perinnön sinä jätät lapsillesi? Miten olisi tuhkausmuotokuva? Cremationsolutions.com tarjoaa taidetta, joka on luotu käyttäen tuhkatun ihmisen tuhkaa. Voit valita kankaalle muotokuvan, runon tai rauhoittavan maiseman. Sama firma tekee myös koruja tuhkasta.

 

Lue myös:

    Uusimmat