Aivovauriosta kärsivä 6-vuotias otti ensiaskeleensa – ihana hetki tallentui videolle: "Äiti, osaan nyt kävellä kuten muut lapset"

0:39
Koskettava video: Tyttö otti ensimmäiset askeleensa ja yllätti jopa itsensä

6-vuotias tyttö otti ensimmäiset askeleensa ja yllätti jopa itsensä. Ylpeä äiti kuvasi videon hetkestä, joka muuttaa heidän elämänsä.

Cp-oireyhtymää sairastava Love Johnson otti ensimmäiset askeleensa viime viikolla. Hän yllätti paitsi äitinsä myös itsensä totaalisesti kävelemällä ilman avustajaa ja apuvälineitä. Tapauksesta uutisoi CNN.

– Se hetki tuntui unelmien täyttymykseltä. Katsoin häntä samoin kuin hänen syntyessään. Sydämeni laukkasi, kun näin kuinka innoissaan tyttäreni oli. Tiesin, että uusi luku elämässämme oli alkamassa, kuvailee tytön äiti Lovely Johnson.

Pysyvä vamma vaikeuttaa liikkeiden suorittamista

Cp-vamma on aivovaurio, joka vaikuttaa aivojen liikettä säätelevällä alueella. Se vaikeuttaa tahdonalaisten liikkeiden suorittamista, asentoon asettumista ja asennon ylläpitämistä. Kyseessä on pysyvä vamma.

Ensimmäiset kolme vuotta Loven elämästä tytön perhe ja lääkärit arvelivat hänen vain kehittyvän hiukan muita jäljessä. 4-vuotiaana Love sai cp-vammadiagnoosin. Love liikkui äitinsä avustuksella, kunnes joutui viime vuonna pyörätuoliin.

"Äiti, osaan nyt kävellä kuten muut lapset"

– Hän pyysi minua kuvaamaan, koska tiesi pystyvänsä siihen. Hän on hyvin itsenäinen ja älykäs tyttö, joka on tehnyt kovasti töitä tämän hetken eteen, Lovely toteaa.

Love harjoitteli kävelemistä ensin huonekaluista tukea ottaen. Ennen pitkää hän kuitenkin onnistui ottamaan ensimmäiset askeleensa täysin itsenäisesti. Videolla on nähtävissä, kuinka Love haukkoo henkeään, kun hän taittaa omin jaloin matkan huoneen puolelta toiselle.

– Äiti, osaan nyt kävellä kuten muut lapset, Love sanoi äidilleen heti videon päätyttyä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja