Mainos

Äiti sovitti bikineitä tyttärensä kanssa – julkaisi kuvan sovituskopista tärkeän viestin kera

Äidin ja tyttären yhteinen shoppailureissu päättyi tärkeään oivallukseen, joka jokaisen vanhemman tulisi ymmärtää. 

Oivallus syntyi, kun äiti Brittney Johnson oli ostamassa itselleen uima-asua yhdessä tyttärensä kanssa. Tyttö sai valita äidilleen muutaman vaihtoehdon, joita he lähtivät kokeilemaan yhdessä sovituskoppiin. 

Äiti kertoo sovittaneensa bikinejä ja napanneensa itsestään kuvan lähettääkseen sen ystävilleen kysyäkseen heidän mielipidettään. Kuvaa ottaessaan hän huomasi pukukopin nurkassa tyttärensä, joka sovitteli ylleen eräitä äitinsä itselleen valitsemia bikineitä.

– Pysähdyin hetkeksi kuullakseni, mitä hän aikoo sanoa. Hän kääntyi peiliin päin ja sanoi: ”Vau, minä rakastan leopardikuviota! Uskon näyttäväni kauniilta. Näytänkö sinustakin kauniilta?

Tämä kysymys iski äidin sisimpään. Hänen tyttärensä toisti asioita, joita hän kuulee ja näkee ympärillään. Kaikki ne sanat, joita äiti on joskus sanonut, ovat painuneet hänen tyttärensä aivoihin lähtemättömällä tavalla. Taatusti myös ne, joilla hän on haukkunut itseään ja omaa vartaloaan.

"Olen kaunis olemalla minä"

Johnson ymmärsi, kuinka tärkeää vanhempien olisi toimia esimerkkeinä lapsilleen joka ikinen hetki. Lapset kuuntelevat.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mitä tulee käytöstapoihin, toimi esimerkkinä. Mitä tulee ystävällisyyteen, toimi esimerkkinä. Ja mitä tulee kehonkuvaan, toimi esimerkkinä. En ole kokoa nolla. Enkä tule koskaan olemaan. Mutta tämä keho loi toisen kokonainen kehon. Olen vahva. Pystyn. Ja olen onnellinen. Minun ei tarvitse olla yhtä kaunis kuin sinä, koska olen kaunis olemalla minä, Johnson selittää.

Äiti kertoo, että aikoo muistuttaa tytärtään aina siitä, että onnellisuus tekee ihmisistä kauniin, ei yksikään uimapuku.

– Haluan hänen katsovan itseään joka päivä ja sanovan, vau, olen kaunis. Koska jokainen tyttö ansaitsee tuntea niin, äiti toteaa.

Lähde: Redbook

***

12:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.