Mainos

Äiti kirjoitti koskettavan kirjeen kasvattityttärelleen: "Minun sylissäni on aina tilaa sinulle"

Kun äiti näki kasvattityttärensä ensimmäisen kerran, heidän välilleen muodostui side, joka kaksi vuotta myöhemmin sai ainutlaatuisen sinettinsä. 

Love What Matters -sivustolla julkaistussa kirjeessä äiti kertoo tyttärelleen siitä ainutlaatuisesta matkasta, jonka he ovat yhdessä kulkeneet.

Äiti aloittaa kertomalla hetkestä, jolloin hän näki pikkutyttönsä ensimmäisen kerran. Siitä ainutlaatuisesta siteestä, joka muodostui äidin ja hänen tulevan lapsensa välille. 

– Tänään tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun saavuit kotiimme ja perheeseemme. Muutaman viikon kuluttua juhlimme syntymäpäivääsi, muutaman kuukauden päästä viimeistelemme adoptiosi, mutta tällä päivämäärällä tulee aina olemaan aina olemaan tärkeä paikka sydämessäni, äiti kertoo.

"Olen nähnyt pelkosi ja epävarmuutesi" 

Kun tyttö saapui perheeseen, kukaan ei tiennyt, mitä odottaa. Lapsi ei ollut koskaan tuntenut toista äitiä, eikä äiti ollut koskaan huolehtinut toisesta lapsesta.

Ensimmäisen vuoden aikana saavutetut pienet askeleet, kuten hymy, ryömiminen ja uusien asioiden löytäminen kertoivat kuitenkin voitosta. Äiti kertoo, että hänen pienokaisensa hämmästyttää häntä uudelleen ja uudelleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Parin kuukauden välein kahden viime vuoden aikana olen joutunut ihmettelemään, kuka sinusta on tullut ja kuinka paljon olet kasvanut. Olen nähnyt pelkosi ja epävarmuutesi. Nähnyt sinun lähestyvän, en pakenevan ihmisten luota.  

Lapsensa elämää tarkasti seurannut äiti kertoo tytön muuttuneen paljon sen jälkeen, kun he tapasivat tytön biologisen äidin viimeisen kerran. Hyvästien jälkeen kaikki muuttui ja menneisyyden laiminlyönnit tuntuivat unohtuneen.

– Lyhyessä ajassa olen nähnyt menneisyytesi kadonneen. Se, jostaa luulin pitävämme kiinni ikuisesti, pestiin pois. Lyhyessä ajassa olen huomannut sinun uuden olemuksesi, rohkean ja sisukkaan itsesi. Lyhyessä ajassa sinusta on tullut joku, joksi en koskaan odottanut sinun tulevan.

Viime viikolla tapahtui jotain merkityksellistä, joka sinetöi viimein äidin ja tyttären pitkän matkan. Tytär kiipesi äitinsä syliin ensimmäisen kerran, antoi suukon ja kertoi rakastavansa. Kahden vuoden jälkeen tyttö oli vihdoin hyväksynyt hänet kokonaan äidikseen. 

– Minun sylissäni on aina tilaa sinulle. Minulla on aina suukko sinulle, ja tulen aina rakastamaan sinua, rakkaudella äiti. 

***

3:02

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.