Mainos

Äiti epäili 5-vuotiaan Daniel-pojan tarvitsevan vain silmälaseja: Järkyttävä totuus paljastui lääkärissä

Toisin kuin näöntarkastukseen lapsensa vienyt äiti luuli, poika ei tarvinnutkaan silmälaseja. Pojalta löydettiin aivokasvain, jonka ennustetaan koituvan hänen kohtalokseen alle vuoden sisällä. 

Vain muutama viikko sitten Stephanie Downing luuli poikansa näköongelmien korjaantuvan optikolla käynnillä. Perheen elämä koki kuitenkin täyskäännöksen optikon lähettäessä heidät sairaalaan, jossa sydäntäsärkevä totuus paljastui. Pojalta löydettiin aggressiivinen aivotyvikasvain, johon lääkäreillä ei ollut antaa parannuskeinoa.

Hoitojen toivotaan parantavan pojan elämänlaatua

Vaikka viisivuotias Daniel kiidätettiin saman tien erikoislääkärin hoitoon ja sädehoidot aloitettiin välittömästi, lääkäreillä ei ollut antaa pojalle kuin yhdeksän kuukautta elinaikaa.

Vaikka hoidot eivät voi parantaa syöpää kokonaan, niiden toivotaan antavan perheelle hieman lisäaikaa luoda yhdessä erityisiä muistoja, mutta myös tekevän pojan jäljellä olevasta elämästä mahdollisimman hyvän. Aivotyvikasvaimen hankalan sijainnin vuoksi sitä ei ole mahdollista poistaa kirurgisesti.

– Daniel on mitä ihmeellisin viisivuotias nuori mies jonka uskot koskaan tapaavasi. Täynnä elämää, veitikkamainen, kiltti, älykäs, viaton ja rakastettava, perhetuttu Biffy Lynch kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Samaan aikaan kun Stephanie ja hänen kumppaninsa Ady ovat seuranneet epätoivoisina sivusta pojan kamppailua vakavaa sairautta vastaan, he ovat yrittäneet elää mahdollisimman normaalia elämää pojan kahdeksanvuotiaan isoveljen vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Toivottavasti hoidot tehoavat niin, että perhe saa viettää pojan viimeiset elinkuukaudet onnellisesti yhdessä.

Nopeasti kasvavan ja tärkeitä aivojen osia vahingoittavan aivotyvikasvaimen kohdalla keskimääräiseksi elinajanodotteeksi annetaan yhdeksän kuukautta. Alle prosentti potilaista on elossa viiden vuoden kuluttua diagnoosin saamisesta. 

Lähde: TheHerald  

***

4:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.