Airbnb-vuokraaja hämmentyi vieraansa uusavuttomuudesta – "Hän viestitteli sinulle ihan kuin olisit hänen äitinsä"

Vieraassa kodissa asiat saattavat toimia hieman eri tavoin kuin kotona.

Airbnb-asunnot eivät välttämättä ole aina niin yksiselitteisiä, kuin asunnon omistaja saattaisi luulla. Varsinkin eri kulttuureista tuleville ei ole välttämättä aina selvää, miten esimerkiksi kodinkoneet toimivat.

On kuitenkin eri asia, oletko hieman pihalla vieraista laitteista vai täysin uusavuttoman oloinen.

Muun muassa Newsweek ja Daily Star kirjoittavat kanadalaisesta airbnb-vuokraajasta, joka joutui hämmentyneenä selittämään vieraalleen, miten jääkaappi avataan.

Jääkaappi ja hella hämmensivät

Kanadalainen airbnb-vuokraaja Michelle jakoi TikTok-tililleen videon, jossa pohtii onkohan yhdellä hänen vieraistaan kaikki kunnossa. 

Videolla näkyy Michellen ja ja vieraana olleen nuoren naisen välistä viestittelyä.

Ensimmäisessä vieraalta tulleessa viestissä tiedustellaan, saako hän käyttää ollenkaan asunnon jääkaappia, sillä se vaikuttaa olevan lukossa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asunnon jääkaapissa ei ole näkyvää kahvaa etupuolella, mutta toisella sivulla on selkeästi "kolot", mistä jääkaapin saa vedettyä auki. Michelle vastaakin vieraalle, ettei jääkapissa ole mitään lukkoa, vaan kannattaa kokeilla avata jääkaappia sen toiselta sivulta.

Vieras pahoittelee virhettään, mutta hetken päästä tulee jo toinen viesti.

– Kaasu ei mene päälle. Se käynnistyy parin sekunnin ajaksi ja sitten sammuu taas. Miten voin korjata tämän?

Michelle kysyy, mitä vieras tarkoittaa kaasulla ja tämä selittää yrittävänsä valmistaa ruokaa hellalla. Asunnossa ei ole kuitenkaan kaasuhellaa, vaan sähköinen, mitä vieras ei selvästikään osaa käyttää.

Michelle yrittää neuvoa vierasta sähköhellan käyttöön, mutta seuraavasta viestistä päätellen vieras oli luovuttanut kokkaamisen suhteen.

Kadonnut ruokalähetys

Ruoan laittaminen itse vaikuttaa olleen vieraalle liian suuri haaste, sillä seuraavassa viestissään Michellelle nainen kertoo tilanneensa asunnolle ruokaa.

– Hei Michelle, tilasin hieman ruokaa ja lähetti sanoi jättäneensä sen kuistille, mutten löydä sitä. Saitko sinä toimituksen?

Michelle vastaa vieraalleen, ettei ole saanut tämän ruokalähetystä ja tarkastaa sitten valvontakamerasta, miltä kuistilla näyttää. Kuvassa vieras kävelee kuistin yhtä sivua, mutta luovuttaa kun ruokalähetys ei ole näkyvillä ja palaa takaisin sisälle.

Kuistilla näkyy kuitenkin lähetin jättämät kengänjäljet lumessa ja aivan ulko-oven viereen jätetty ruokalähetys.

Liki viisi miljoonaa kertaa katsottu TikTok-video on kerännyt myös tuhansia kommentteja, joissa pohditaan, miten vieras on selvinnyt edes elossa tähän päivään asti olemalla niin uskomattoman uusavuton.

– Vieraasi oli ehdottomasti kaksi lasta trenssitakin sisällä, yksi käyttäjä vitsailee.

– Hän viestitteli sinulle ihan kuin olisit hänen äitinsä, toinen käyttäjä toteaa Michellelle.

Katso myös: Pariskunta löysi Airbnb-asunnostaan piilokameran

Airbnb asukkaat löysivät piilokameran asunnosta 1:37

Lue myös:

    Uusimmat