Alex tilasi jääkahvin kotiin toimitettuna – lähetin käytyä edessä olikin yllättävä pulmatilanne

Ruokalähetti jätti asiakkaan pinteeseen asettamalla täyden kahvikupin aivan oven eteen.

Etenkin korona-aikana monelle ovat tulleet tutuksi erilaiset ruokalähettipalvelut. Muutamalla napin painalluksella voit tilata kotiovellesi kaikkea aamiaisesta päivälliseen ja jälkiruokaankin asti.

Työkiireistä ja kahvin loppumisesta kärsinyt amerikkalaismies Alex Bradshaw tilasi etätöiden ohessa bagelin ohessa kupillisen jääkahvia kotiovelleen, mutta sai pian havaita, että lähetin toimittamaa tilausta oli vaikea poimia sisään oven edestä, kertoo Newsweek.

Alex jakoi videon ongelmastaan TikTokissa. Videolta voi nähdä, että lähetti on jättänyt miehen tilauksen niin lähelle ulospäin aukeavaa ovea, ettei sitä voi avata täyttä kahvikuppia kaatamatta. Alex saa avattua ovea vain hieman.

– Kiitos kahvista, Doordash, Alex kiitteli syyskuisen videonsa saatetekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kiitos toistuvista ehdotuksista..."

Videota on katsottu jo 2,8 miljoonaa kertaa. 

Moni kommentoija tarjosi Alexille vinkkejään tilanteen ratkaisemiseksi videon levittyä viraaliksi. Moni esimerkiksi ehdotti Alexille, että tämä voisi poistua toisesta ovesta saadakseen kahviksi.

– Kiitos kaikille toistuvista ehdotuksista käyttää olematonta takaovea saadakseni kahvin, jonka tilasin melkein kuukausi sitten. Arvostan todella, mies vitsaili kommenteissa.

Moni myös pohti, olisiko tippien vähyys voinut vaikuttaa lähetin temppuun. Alex kertoo kuitenkin jättäneensä 3,50 dollaria tippia 11 dollarin tilauksesta.

Toimivatko nämä kikat?

Myöhemmin mies julkaisi vielä videoita, joilla testasi erilaisia kommentoijien ehdottamia tapoja selvitä vastaavasta tilanteesta.

"Se tapahtui taas", mies väitti seuraavalla videollaan ja testasi kommentoijan ehdottamaa kikkaa.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämä kikka ei toiminut.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Eikä tämä.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Moni kommentoija ehdotti myös jonkinlaisen tason jättämistä oven viereen, jotta lähetillä olisi jokin toinen alusta, mihin jättää tilaus.

Katso myös video, jolla eräs lähetti säikähtää pahanpäiväisesti halloween-koristeita:

Lue myös:

    Uusimmat