Äidin vai tyttären kanssa? Demi Mooren tytär ihastui Ashton Kutcheriin

Rumer Willis myöntää olleensa ihastunut entiseen isäpuoleensa ennen kuin hänen äitinsä avioitui tämän kanssa.

Näyttelijät Demi Moore ja Ashton Kutcher olivat naimisissa vuodesta 2005 vuoteen 2011. Sittemmin heidän tiensä erkanivat, ja nykyään Kutcher on naimisissa Mila Kunisin kanssa ja parilla on viime syksynä syntynyt tytär.

Kun Mooren ja Kutcherin suhde nousi lööppeihin, kohuttiin eniten pariskunnan ikäerosta. Moore on 16 vuotta Kutcheria vanhempi. He tapasivat toisensa ensi kerran vuonna 2003 Kutcherin ollessa 25- ja Mooren 41-vuotias.

Moorella oli parin tavatessa kolme lasta, vuonna 1988 syntynyt Rumer, vuonna 1991 syntynyt Scout ja vuonna 1994 syntynyt Tallulah.

Nyt tyttäristä vanhin, Rumer Willis, on paljastanut olleensa teininä ihastunut äitinsä entiseen aviomieheen. Rumer kilpailee parhaillaan Yhdysvaltojen Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa.

Nykyään 26-vuotias nainen vieraili Howard Sternin keskusteluohjelmassa ja kertoi pitäneensä Ashton Kutcherin kuvia makuuhuoneensa seinillä. Julisteet tosin katosivat seiniltä nopeasti äiti-Demin alettua deittailla Kutcheria.

– Avasin vain Teen Beat -lehden, otin hänen kuvansa pois ja repäisin lehdestä jonkun muun kuvan ja laitoin sen tilalle, Rumer nauroi show'ssa.

Rumerin mukaan hänestä oli aluksi outoa, että äiti seurusteli entisen idolin kanssa.

– Mutta minun täytyy kyllä kehua häntä. Hän oli todella mahtava isäpuoli. Asennoitumiseni muuttui hyvin nopeasti. Varmaan kerroin siskolleni silloin, että hitto, nyt täytyy vetää hänet yli listasta. 

Rumer on myös pysynyt läheisenä Kutcherin kanssa siitä huolimatta, että hän ja Demi ovat eronneet ja Kutcherilla on uusi perhe. Rumer jopa onnitteli Kutcheria hänen saatuaan esikoisensa Mila Kunisin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat