Tiesitkö, että nämä kaksi legendaa ovat seurustelleet? Syynä eroon oli Hannibal Lecter

Leffaroolilla voi olla kauaskantoiset seuraukset, varsinkin jos näyttelee kannibaalia.

Lifestylemoguli Martha Stewart, 81, seurusteli aikanaan legendaarisen näyttelijän, Sir Anthony Hopkinsin, 85, kanssa.

Hän on muistellut asiaa muun muassa The Ellen DeGeneres Show:n haastattelussa.

– Deittailin Sir Anthony Hopkinsia, mutta erosin hänestä, koska en pystynyt olemaan ajattelematta häntä Hannibal Lecterinä, Stewart paljasti.

Hannibal Lecterin rooli vuoden 1991 elokuvassa Uhrilampaat onkin yksi Hopkinsin tunnetuimpia rooleja. Lecter on kannibalistinen sarjamurhaaja, joka teki uhreistaan aterioita itselleen heidät murhattuaan.

Hopkins voitti roolistaan Oscar-pystin vuonna 1992, mutta treffirintamalla siitä ei ilmeisesti ollut hyötyä.

– Minulla on iso pelottava talo Mainessa, joka seisoo yksinään sadan hehtaarin metsän keskellä. En pystynyt edes kuvittelemaan Anthony Hopkinsia sinne. Ainoa, mitä pystyin ajattelemaan oli hänet syömässä, no tiedät kyllä... Stewart kertoo.

"En vain päässyt sen Lecter-asian yli"

Stewart ei paljastanut Ellen DeGeneresin haastattelussa koska hän on seurustellut Hopkinsin kanssa, mutta Stewart on sivunnut aihetta aikaisemminkin Howard Sternin haastattelussa vuonna 2006.

– Voi, minä rakastin häntä, mutta hän oli... pelottava. Aioin kutsua hänet Maineen, minulla on kaunis koti Mainessa... mutta sitten harkitsin uudelleen, koska näin sen elokuvan taas, Stewart oli IMDB:n mukaan kertonut.

– Haluaisitko, että joku syö aivojasi kun istut kauniissa ruokahuoneessasi Mainessa? Minulla olisi todennäköisesti ollut hyvä parisuhde Anthony Hopkinsin kanssa, mutta en vain päässyt sen Lecter-asian yli, Stewart oli paljastanut.

Stewart  oli naimisissa 29 vuotta kustantaja Andrew Stewartin kanssa, mutta pari erosi jo vuonna 1987. Stewartilla on suhteesta 56-vuotias Alexis tytär.

Lähde: People

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran tammikuussa. 

Katso myös: Maailmankuulu keittokirjailija Martha Stewart valitsi suomalaisyrityksen kehittämään ruokaa austronauteille

Maailmankuulu keittokirjailija Martha Stewart valitsi suomalaisyrityksen kehittämään ruokaa astronauteille 9:24

Lue myös:

    Uusimmat