Ashton Kutcher kärsi harvinaisesta sairaudesta – vaikutti näköön, kuuloon ja tasapainoon

Näyttelijä Ashton Kutcher ajattelee olevansa onnekas ollessaan elossa.

Näyttelijä Ashton Kutcher, 44, kertoi pari vuotta sitten diagnosoidusta autoimmuunisairaudesta, joka vaikutti hänen näköönsä, kuuloonsa ja kävelemiseensä. Kutcher avautui sairaudestaan National Geographicin Running Wild with Bear Grylls: The Challenge -sarjan tulevassa jaksossa.

– Kaksi vuotta sitten, minulla oli tämä outo, erittäin harvinainen verisuonitulehdus, joka esti näkemiseni ja kuulemiseni sekä vaikutti tasapainooni, Kutcher sanoi Access Hollywood -tv-ohjelman jakamassa videossa.

Häneltä kesti noin vuoden palautua ennalleen. Kutcher kokee olevansa onnekas ollessaan elossa.

Video mennessä viraaliksi Kutcher otti terveydentilaansa kantaa Twitterissä 9. elokuuta.

– Ennen kuin huhut pääsevät valloilleen niin kyllä, minulla oli harvinainen verisuonitulehdus 3 vuotta sitten. Minulla oli häiriöitä kuulemisen, näön ja tasapainon kanssa. Olen täysin toipunut. Kaikki hyvin. Eteenpäin. Nähdään vuonna 2022 NY Marathon -tapahtumassa Thorn-tiimin kanssa, Kutcher twiittasi englanniksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Verisuonitulehdus, eli vaskuliitti, voi aiheuttaa verisuonten seinämien paksuuntumista.

Kutcher on näytellyt muun muassa 70’s Show - ja Miehen puolikkaat -tv-ohjelmissa. Hänen vaimonsa on näyttelijä Mila Kunis, ja heillä on kaksi lasta: Wyatt Isabelle ja Dimitri Portwood Kutcher.

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja