Mainos

Äidin hulvaton listaus aviomiehelle: Tämän vuoksi vaimosi ei halua, että kosketat häntä tänä iltana

Äitinä olo on yksi maailman kiitollisimmista, mutta myös rankimmista töistä. Eräs äiti halusi valaista työn varjopuolia myös aviomiehelleen.

Kahden taaperon äiti on kerännyt kehuja muilta äideiltä kirjoitettuaan avoimen ja harvinaisen rehellisen kirjeen aviomiehelleen. Kirjeessä Mum on the Run -blogia kirjoittava Laura Mazza selittää, miksi tarkalleen ottaen hän ei ole valmis petipuuhiin, vaikka lapset onkin saatu nukkumaan.

"Rakas aviomieheni, tämän vuoksi vaimosi ei halua tulla kosketetuksi tänä iltana...", Mazza aloittaa listauksensa, joka on tarkoitettu ohjeistukseksi aviomiehille kaikkialla.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Mazzan mukaan vaimo ei kaipaa kosketusta muun muassa siksi, että "tänään hän vietti tunnin kiistellen taaperon kanssa siitä, kuinka hän antoi tälle juuri sen kupin, jota tämä pyysi, eikä koskaan luvannut – eivätkä he edes omista – joulupukkikuppia".

Vaimo ei myöskään kaipaa kosketusta sen vuoksi, että saatuaan viikoittaisen hiustenpesunsa tehtyä hänen päälleen oksennettiin. Vaimo on saanut sitä paitsi jo koskettelua osakseen pieniltä ihmisiltä, joilla on todella tahmaiset sormet. Jopa hänen silmämuniaan on koskettu.

Vaimo on päivän aikana pyyhkinyt lapsen räkää hihaansa, ja pidellyt hampaita puskevaa vauvaa sylissään laulaen kahta tuutulaulua sekaisin, koska ei oikeastaan muista kumpaakaan kunnolla.

Vaimo on ehtinyt päivän aikana jo huutaa tyynyyn, jotta ei muuttuisi pelottavaksi äidiksi.

Syitä kosketuskiellolle on vielä lisääkin:

– Koska kun hänellä vihdoin oli aikaa itselleen, ja hän yritti ajella jalkansa ja alapäänsä, hänet keskeytti taapero, joka halusi tulla kylpyyn, joka halusi pissata, joka halusi tietää, missä isi on, koska isi on parempi ja rakastan isiä, en sinua...

– Koska jopa tätä kirjoittaessa hänen sylissään on lapsi, joka ei halua mennä sänkyyn.

– Koska kaikki tämä p*ska aiheuttaa päänsärkyä.

Niinpä Mazza kirjoittaa, että vaimo menee sänkyyn puoliksi ajeltujen jalkojensa ja alapäänsä kanssa, ja toteaa miehen näkevän ne ja vaimonsa taas aamulla 6–7 aikaan, kun tämä on levänyyt ja valmiina ärjymään taas.

– Mutta vain jos lapset eivät herätä yöllä. Siinä tapauksessa voit olettaa, että huominenkin on 'ei'.

Äidit samaistuivat tekstiin

Mazzan kirjoitus kuulosti muiden äitien korvaan yllättävänkin tutulta.

– Totuuksia.. Kaikki tuosta. Et ole yksin, kommentoi Ashley Osborne.

– Vannon Laura, että olet ihan kuin päässäni. Täsmälleen, miltä minusta tuntuu, ja minun elämäni tarkalleen, vakuutti Jamila Dautovic.

– Kerron miehelleni kaikkia näitä asioita... haha... huomenna, aina huomenna, paljastaa Jennifer Sampson.

– Ja kun sinua kosketaan, tulet raskaaksi, ja kierre alkaa uudelleen, huomauttaa Jing Lin Chien.

***

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.