Adriana, 23, lihoi kotikaranteenissa ulos farkuistaan – puhuttelevasta muutoskuvasta välitön hitti: "Oloni on upea"

Lihomisen kommentointi on arkipäivää – näin eroon ulkonäkökeskeisyydestä 2:30
Miten ulkonäkökeskeisyydestä pääsisi eroon? Videolla asiantuntijan neuvot.

Hyvinvointivaikuttajalle on käynyt koronaviruskriisin aikana, kuten monille muillekin: hän on hieman lihonnut. Espanjassa asuva Adriana Blanc, 23, kuitenkin muistuttaa viraalihitiksi nousseella muutoskuvallaan, että maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin ”koronakilot”.

Kotieristys voi vaikuttaa ratkaisevasti ihmisen energiankulutukseen ja -saantiin arkiliikunnan vähenemisen, ateriarytmin muuttumisen ja stressin seurauksena. Painonhallinta ei kuitenkaan ole koronaviruspandemian aikana se suurin murhe.

Asioiden tärkeysjärjestyksestä muistuttaa myös Barcelonassa elävä Adriana Blanc. Tiukassa kunnossa ollut nainen jakoi Instagramissa suureen suosioon nousseen muutoskuvansa.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Kokeilin ennen karanteenia käyttämiäni farkkuja, joiden vetoketju ei mennyt kiinni, joten päätin tehdä niin hullun asian kuin ostaa itselleni uudet hiton farkut, puin söpön topin ja otin imartelevan kuvakulman. Ja oloni on upea, Adriana kirjoittaa kuvan yhteydessä. 

– Kukaan ei sano hautajaisissasi: ”Hän oli mahtava ihminen, mutta turposi karanteenin aikana yhden farkkukoon, mitä ihmettä sekin oli olevinaan.” Joten siinä tapauksessa, että joku tarvitsee tätä: jos farkkusi saavat olosi epämukavaksi, osta uusi pari.

Kehopositiivinen julkaisu on kerännyt yli 20 000 tykkäystä, mikä on moninkertaisesti Adrianan aiempiin päivityksiin verrattuna. 

Kriisi muutti elämän arvojärjestystä

Adriana kertoo Health-sivustolle urheilleensa koko kotieristyksen ajan kuutena päivänä viikossa. Espanjan kurjan koronatilanteen ja siitä aiheutuneiden poikkeustoimien vuoksi Adrianan suosimat pitkät kävelylenkit kuitenkin loppuivat kuin seinään. Normaalielämässä hänelle kertyi noin 20 000 askelta päivässä, mutta pandemian myötä määrä tippui 5000:een.

Korona muutti myös Adrianan ruokailutottumuksia. Hän alkoi napostella kuin itseään viihdyttääkseen.

Painonnoususta huolimatta Adriana näkee kotieristyksessä paljon hyvääkin. Hän on kyennyt keskittymään hyvinvointibisnekseensä, lukemiseen, vanhempiinsa ja vanhoihin ystäviin. 

Adrianan kokee oppineensa paljon koronakriisin aikana. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Minusta tuli karanteenin aikana parempi ihminen ja kykenin irrottamaan itsearvostukseni farkkujeni koosta, Adriana sanoo Healthille.

Aiemmin Adriana piti hoikkaa kroppaansa itseään määrittelevänä tekijänä. Nyt hän on kasvanut sen yli ja näkee painonvaihtelun normaalina osana muuttuvaa elämää, jossa prioriteetit vaihtelevat.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat