Adele avautuu onnesta uuden miesystävänsä kanssa – pari tapasi tanssilattialla

Adele tapasi nykyisen miesystävänsä tanssilattialla.

Uuden levyn pian julkaiseva laulaja Adele on avautunut tänä vuonna haastatteluissa avioerostaan sekä uudesta rakkaudestaan.

Adele ja tämän ex-aviomies Simon Konecki erosivat vuonna 2019, mutta avioero astui voimaan vasta vuonna 2021. Pariskunnalla on yhteinen 9-vuotias poika, jota he kasvattavat yhteishuoltajuudella.

Adele on kertonut eron syyksi sen, ettei hän ollut yksinkertaisesti suhteessa onnellinen. Ero oli kuitenkin raskas kokemus ja laulaja oli huolissaan varsinkin parin pojasta, Angelosta.

Yhdysvalloissa nykyisin asuva Adele löysi kuitenkin uuden rakkauden urheiluagenttina työskentelevästä Rich Paulista.

Hehkuu onnea uudessa suhteessa

Adele tapasi Paulin yhteisen ystävän juhlissa tanssilattialla, kertoo Hello Magazine. Adele ei muista minkä kappaleen tahtiin he tanssivat, mutta olettaa sen olleen jokin hyvän ystävänsä Draken kappaleista.

– Muistan sanoneeni, että sinun pitäisi soittaa jotakin muuta. Rakastan Drakea. Mutta sinun pitäisi soittaa jotain muuta, Adele muistelee Rolling Stonesin haastattelussa.

Kun uutiset Adelen ja Paulin suhteesta levisivät, monikaan naisen lähimmistä ystävistä ei tiennyt suhteesta.

– En kertonut alkuun monellekaan ystävistäni, sillä halusin pitää tiedon itselläni. Kukaan heistä ei uskonut sitä, Adele kertoo ystäviensä reaktioista asian tultua ilmi.

Adele kuvailee suhdettaan Pauliin kaikkein uskomattomammaksi, avoinsydämmiseksi ja helpoimmaksi suhteeksi, missä hän on ikinä ollut.

– En pelkää enää yksinäisyyttä, Adele kertoo.

Avioero vei sängyn pohjalle

Vaikka onni nyt kukoistaakin, Adele tunnustaa avioeronsa särkeneen hänen sydämensä.

– Niin moni ihminen, joita en tiennyt, tiesi, etten saanut sitä toimimaan.. se tuhosi minut. Minua hävetti. Kukaan ei saanut minua tuntemaan häpeää, mutta sitä tuntee, ettei tehnyt kovinkaan hyvää työtä, Adele selittää.

Laulaja kertoo viettäneensä muutaman hyvin ahdistuneen viikon sängyn pohjalla eron jälkeen, kunnes koitti hänen 31. syntymäpäivänsä vuonna 2019.

– Tunsin oloni melko toiveikkaaksi. Se oli ensimmäinen kerta, kun vietin oikein mukavaa iltaa ja olin ok sen suhteen, että olin yksin talossa ja menin yksin nukkumaan. En ollut innoissani, mutta odotin seuraavaa päivää, Adele kuvailee Rolling Stonesille.

Lue myös:

    Uusimmat