Adele esittelee kallisarvoisimman aarteensa – miksi naisella on Celine Dionin purkka kehyksissä?

Adele esittelee Los Angelesin asuntoaan Voguen tuoreella videolla.

Laulaja Adele julkaisi vuosien tauon jälkeen uutta musiikkia ja on tämän tiimoilta antanut myös useita haastatteluja.

Vogue kävi kylässä Adelen 9,5 miljoonan dollarin, eli reilun kahdeksan miljoonan euron kartanossa Los Angelesissa, missä kuvattiin pätkä lehden "73 kysymystä" -sarjaan. Voit katsoa koko haastattelun pääkuvan videolta.

Vaikka Tottenhamista kotoisin oleva Adele asuukin nykyään Hollywood-tähtien ympäröimänä, hän ei ole unohtanut englantilaisia juuriaan, kirjoittaa DailyMail.

Hämmentävä aarre

Adele esittelee Voguen videolla muun muassa muistavansa edelleen Tottenhamin jalkapallojoukkueen kannustushuudon sekä perienglantilaisen puutarhansa, jonka taustalla siintää kuitenkin perikalifornialainen uima-allas.

Laulaja haluaa myös esitellä hieman hämmentävän esineen kodissaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Adele ojentaa haastattelijalle, Joe Sabialle pienen kehyksen, jonka sisällä on lappu ja pala pureskeltua purkkaa.

Adele selittää, että Celine Dion oli vieraana Adelen hyvän ystävän, James Cordenin Carpool Karaokessa ja Corden oli pyytänyt Dionia sylkäisemään purkkansa paperille ja laittamaan siihen nimikirjoituksensa. Corden tiesi, että Adele on Dionin suuri fani, joten hän kehysti purkan ja nimikirjoituksen tälle lahjaksi.

– Se on kallein aarteeni, Adele kertoo.

Koska kiertueelle?

Sabia tiedustelee Adelelta, koska laulajatähteä voitaisiin nähdä seuraavan kerran kiertueella?

– Niin pian kuin mahdollista. Minä olen valmis! Adele toteaa ja viittaa sitten koronarajoituksiin, joiden puitteissa kiertuetta lähdetään suunnittelemaan.

Kun Adelelta kysyttiin, miten pian julkaistava uusi levy eroaa vanhemmista tuotoksista, nainen vastasi sen olevan henkilökohtaisin tähän mennessä.

Myös Adelen henkilökohtainen suosikkinsa kaikista hänen kirjoittamistaan sanoituksista löytyy kuulemma tulevalta levyltä.

Lähteet: Vogue, DailyMail

Katso myös Adelen visiitti Carpool Karaokessa!

Lue myös:

    Uusimmat