Adele avautuu avioerostaan: "En ollut onnellinen"

Adele koki, ettei ollut liitossaan enää onnellinen.

Brittiläinen laulaja Adele, 33, poseeraa tyrmäävänä sekä Yhdysvaltojen, että Brittien tuoreen Voguen kannessa. Haastatteluissa nainen avautuu muun muassa avioerostaan lapsensa isän, Simon Koneckin kanssa.

– En ollut onnellinen. Kumpikaan meistä ei tehnyt mitään väärää, Adele kertoi Voguelle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Adele ja Konecki alkoivat tapailla vuonna 2011 ja heillä on yhdessä 9-vuotias poika, Angelo. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018, mutta erosi jo seuraavana vuonna. Virallisesti avioero tuli voimaan vasta 2021.

– Kumpikaan meistä ei satuttanut toista tai mitään sellaista. Haluan vain poikani näkevän minun todella rakastavan ja minua todella rakastettavan. Se on hyvin tärkeää minulle, Adele kommentoi eroa.

Yhteishuoltajuus

Adele ja ex-aviomies Konecki eivät hiiskuneet erosta pitkään aikaan, koska se kosketti luonnollisesti myös heidän yhteistä lastaan.

– Luottaisin hänen käsiinsä henkeni. Valitsin ehdottomasti täydellisen henkilön, kenen kanssa hankin lapseni, Adele kuvaa ex-miestään Brittien Voguessa.

Erostaan huolimatta ex-pariskunta asuu lähekkäin ja kasvattaa lastaan yhteishuoltajuudella. Perhe viettää usein leffailtoja keskenään.

– Hän ei ole yksi eksistäni. Hän on lapseni isä, Adele toteaa.

Erossa hankalinta olikin juuri se, miten se vaikuttaisi parin poikaan, Angeloon.

– Jos pystyn tavoittamaan sen syyn miksi lähdin suhteesta, mikä oli oman onneni tavoittelu, vaikka se tekikin Angelon todella onnettomaksi – jos löydän sen onnen ja hän (Angelo) näkee minut onnellisena, sitten voin ehkä antaa itselleni anteeksi, Adele pohtii.

Käsitelläänkö tulevalla levyllä eroa?

Adelen seuraavan levyn, jonka ensimmäinen single Easy on Me julkaistaan 15. lokakuuta, voisi kuvitella käsittelevän juuri avioeroa. Näin ei kuitenkaan kuulemma ole.

– Siinä on enemmänkin kyse minusta eroamassa itsestäni. Tajusin, että minä olen se ongelma. Kaikki muut albumit ovat olleet syytteleviä: "Sinä teit tämän! Sinä teit tuon!". Sitten tajusin, että minä olen se kantava teema, ehkä siinä onkin kyse minusta, Adele pohtii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Adele käsitteli eroaan ja etäistä suhdettaan edemenneeseen isäänsä terapiassa.

– Yleisesti ottaen ihmissuhteeni miesten kanssa on ollut koko elämäni sellaista, että oletan heidän satuttavan minua, joten satutan heitä ensiksi. Se on hyvin myrkyllistä ja estää minua löytämästä onnea, Adele kertoo.

Uusi rakkaus

Nykyään Adele on onnellisesti yhdessä urheilumanageri Rich Paulin kanssa, mutta laulaja kertoo odotusten uudelle parisuhteelle olleen korkealla avioeronsa jälkeen.

– Tässä on suuret saappaat täytettävänä. Se (avioliitto) ei ollut vain minulle enää oikein. En halunnut päätyä samanlaiseksi kuin useat muut ihmiset, keitä tunnen, Adele selittää ja jatkaa.

– En ollut onneton onneton, mutta olisin ollut, jos en olisi laittanut itseäni etusijalle.

Lähteet: Vogue, Vogue UK, People

Katso myös: Tältä kuulosti, kun Adele osallistui James Cordenin Carpool Karaokeen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja