Mainos

8 paljastavaa merkkiä: Oletko menestyjä?

Lifehack-sivusto listasi merkit, jotka viittaavat siihen, että menestyt elämässä.

Menestys yhdistetään usein uraan tai talouteen, mutta se on paljon muutakin. Jokainen määrittelee itse, mitä menestys tarkoittaa ja pitää huolta, että suuntaa sitä kohti.

1. Olet toimintaihminen

Olet sellainen henkilö, joka haluaa ryhtyä heti hommiin ja saada asiat tehtyä. Et pelkää virheiden tekemistä matkan varrella. Mieluummin saat asiat liikkumaan johonkin suuntaan ja muutat toimintatapaasi sitten nähtyäsi tulokset.

Olet johtaja, joka pitää vastuusta. Joissakin tilanteissa saatat olla myös itsepäinen. Otat johtotehtävät vastaan huolettomasti ja jopa nautit niiden mukana tulleesta vastuusta. Olet myös melko kärsimätön ja tulet kärsimättömäksi, jos ympärilläsi olevat ihmiset eivät ole samanlaisia kuin sinä.

2. Olet ennakkoluuloton

Yksi menestyneen henkilön tärkeimmistä piirteistä on avoimen mielen pitäminen missä tahansa tilanteessa. Huomaat, että mitä enemmän opit, sitä vähemmän tiedät.

Olet aina avoin uusille ideoille, uusille ajattelutavoille ja haastat jatkuvasti omia uskomuksiasi.

3. Sinulla on tapana asettaa tavoitteita

Moni ajattelee, että tavoitteiden asettaminen tarkoittaa pitkäntähtäimen suunnitelmia. Sinä kuitenkin huomaat päivittäisten ja saavutettavissa olevien tavoitteiden tärkeyden.

Ymmärrät, että joskus asettamalla pitkäntähtäimen suunnitelmia, saatat kadottaa visiosi. Sen sijaan asetat pieniä, päivittäisiä tavoitteita, jotka auttavat tässä. Olet realistinen optimisti.

4. Et murehdi menneitä tai epäonnistumisia

Tiedät, ettet voi mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa mennyttä. Käytät menneisyyttäsi hyväksi tulevaisuuttasi varten. Kaikki menneisyydessä tapahtunut on tuonut sinut tähän pisteeseen, eikä jossitteluun kannata käyttää aikaa.

Menneeseen jumittuminen vie aikaa nykyhetkeltä ja tulevaisuudelta. Sopeudut hyvin tilanteisiin ja siedät tietämättömyyttä.

5. Mielihyvän lykkääminen

Sinulla on kyky odottaa kaikesta omistautumisestasi ja kovasta työstäsi suurta palkkiota. Osaat välttää impulsiivisia päätöksiä. Esimerkiksi jos joku kertoisi, että saat yhden keksin nyt tai kaksi keksiä 20 minuutin kuluttua, valitsisit suuremman palkinnon.

Mielihyvän lykkääminen pätee moneen elämän osa-alueeseen, kuten uraan, talouteen, ihmissuhteisiin tai terveyteen. Vältät kiusauksia, koska tiedät, että niin on tehtävä tavoitteiden saavuttamiseksi.

6. Teet töitä saadaksesi kaiken irti vahvuuksistasi

Käytät vahvuuksiasi menestyksen perustana. Luotat niihin taitoihin, joissa olet pätevä ja käytät niitä tehdäksesi sitä, mitä rakastat. Tiedät tarkalleen heikkoutesi ja käännyt näissä asioissa muiden puoleen.

Tiedät, että et voi tehdä kaikkea itse. Käytät vahvuuksiasi ensisijaisena lähteenä tavoitteiden saavuttamisessa.

7. Olet kunnianhimoinen

Näet itsesi helposti parhaista parhaana. Heräät joka aamu valmiina voittamaan mitä tahansa, mikä tulee eteesi. Tiedät, että tämä auttaa saavuttamaan lopulliset tavoitteet.

Tämä ei tarkoita pelkästään sitä, että tekisi ylitöitä ja näkisi pelkän määränpään. Kunnianhimo on totisesti olemassaolon syy. Olet itsepintainen, eikä mikään seiso tielläsi.

8. Haluat palavasti kehittyä

Sinulla on kova tahto ja tarve kehittyä koko ajan ja usein saatat vaatia itseltäsi liikoja. Haluat jatkuvasti muuttua ja kehittyä, jotta voit olla paras versio itsestäsi. Et ole ikinä tyytyväinen ja olet elämäsi jokaisen osa-alueen pahin kriitikko.

Video: Jos edellä mainitut kohdat pätivät sinuun, et taatusti tunnista itseäsi tältä videolta.

1:02

Lähde: Lifehack

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.