5-vuotias lapsi ei siivonnut huonettaan, joten Tabatha heitti kaikki lelut jätesäkkeihin: "Se sattui minuun aivan yhtä paljon..."

Testasimme"minuuttisiivouksen"– tarvitset vain 3 minuuttia 0:37
Testasimme minuuttisiivouksen, jossa kotia siivotaan vain muutaman minuutin ajan. Katso tulos!

Tabatha Marie siivosi 5-vuotiaan poikansa lelut jätesäkkiin, koska tämä ei itse siivonnut huonettaan. Naisen kasvatusmetodi jakoi mielipiteet.

Tabatha Marie päätyi somemyrskyn tikunnokkaan siivottuaan lapsensa huoneen. Tabatha julkaisi videon, jolla kertoi siivonneensa 5-vuotiaan poikansa huoneen, koska tämä itse ei suostunut sitä tekemään, kertoo Metro.

– Oli kamalaa nähdä ilme hänen kasvoillaan, kun hän näki huoneensa. Se sattui minuun aivan yhtä paljon [kuin häneen], mutta pikkuiseni eivät saa olla epäkunnioittavia, Tabatha sanoo.

Lapsi pyysi äitiä siivoamaan – äiti pakkasi lelut roskasäkkeihin

Tabatha kertoi TikTok-videollaan pyytäneensä poikaa kahden päivän ajan siivoamaan huoneensa, mutta lapsi oli vastannut "ei, tee sinä se, äiti".

– Ok, minä teen sen ilolla, Tabatha totesi katsojilleen.

Videolla hän heittelee lapsensa lelut jätesäkkiin. Mukana on teksti "roskis, täältä tullaan". Tabatha kertoi, ettei aio kasvattaa "epäkunnioittavia miehiä".

– Ei ole äitien tai naisten työ tehdä mitään. Jos sotket, siivoat. Jos näet, että äidillä on vaikeuksia, auta häntä. Älä istu siinä ja anna naisen kärsiä, piste. Lapseni tulevat oppimaan tämän äkkiä, Tabatha kuvailee.

Tabathan siivousmetodista nousi keskustelu. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Leluista päätellen hän on liian nuori ottamaan tuon kokonaan vastuulleen"

Jo 3,4 miljoonaa katsojaa on nähnyt siivousvideon. Tabathan metodi ei uponnut kaikkiin.

– Leluista päätellen hän on liian nuori ottamaan tuon kokonaan vastuulleen. Jos haluat huoneen siivotuksi, aloita auttamalla häntä, ja edetkää sitä kohti, että hän tekee sen yksin, yksi katsoja toeaa.

– Oma äitini toimi samalla tavalla, kun olin aika samanikäinen. Sain ikuiset traumat, ja aikuisenakin siivoaminen on edelleen stressaavaa, toinen toteaa.

Osa katsojista kuitenkin piti Tabathan metodia hyvänä.

– Näin tulen kasvattamaan omat lapseni, eräs kommentoija lupaa.

Tabatha puolustautui: Oli tarjoutunut siivoamaan lapsen kanssa

Tabatha kertoi myöhemmin, ettei oikeasti heittänyt mitään roskiin. Lelut vietiin kellariin, ja lapsi saa "tienata" ne takaisin.

Tabatha kertoi myös lähinnä nauraneensa kritisoijille; hänestä on omituista, että moni ajatteli pelkän yhden videon perusteella, ettei Tabatha tee poikansa kanssa mitään. Nainen kertoi esimerkiksi tarjoutuneensa siivoamaan lapsen kanssa, mutta pojan mukaan siivoaminen on vanhempien työ.

– Hän on nukkunut vuoden ajan omassa huoneessaan, ja osaa kyllä tehdä sen [siivoamisen], Tabatha kuvailee.

"Mitä tapahtui sille, että lapsille annetaan oppitunteja?"

Nainen kertoi saaneensa jopa kritiikkiä siitä, että "laiminlyö lapsiaan", ja pilaa suhteensa poikaansa. Tabatha napautti kritisoijia toteamalla, ettei itse koskaan mollaisi tai vähättelisi muita äiteinä.

– Mitä tapahtui sille, että lapsille annetaan oppitunteja? Mitä tapahtui sille, että heille opetetaan ihmisten kunnioitusta ja kiltteyttä maailmassa? Tabatha sanoo.

– Lapseni on koko maailmani, rakastan häntä.

Tabatha vastasi kritisoijille. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat