Poika ei suostunut kylpyyn – äidiltä käsittämättömän kiero veto: "Pitäkää hauskaa maksaessanne terapialaskuja"

Äitityypit, jotka tapaat jokaisessa leikkipuistossa – kuka itse olet? 0:54
Yli-innokas tuntuu olevan puistossa ensimmäistä kertaa, oppikirjaemo tekee kaiken niin kuin opaskirja neuvoo... Nämä äitityypit tapaat jokaisessa leikkipuistossa!

Lapsensa kuvaa muokanneen äidin toiminta ihmetyttää netissä. Äiti editoi kylpyjä karsastavan pojan kuvaan isoja torakoita.  

Facebook-sivu Mommie Manian jakama kuva on jakanut mielipiteet. Anonyymi äiti jakoi kuvan pojastaan, joka ei suostu kylpemään.

Lapsen vastusteluun kyllästynyt äiti kehitti idean, jolla pakottaa lapsensa kylpyyn.

"Nyt hän kylpee kymmenen kertaa päivässä"

Kuvassa poika nukkuu selin kameraan. Hänen päälleen ja vierelleen on lisätty isoja torakoita.

– Otin kuvan, kun hän nukkuu, ja lisäsin siihen torakoita. Nyt hän kylpee kymmenen kertaa päivässä, nimetön äiti kuvaa.

Kuva on julkaistu jo elokuussa 2019, mutta se kerää edelleen paljon huomiota.

"Lapsiparka"

Sosiaalisessa mediassa mielipiteet jakautuivat. Osa piti ideaa suorastaan nerokkaana; muista vanhemman toiminta oli täysin vastuutonta. Osa huomauttaa, että kylpyasia saattaa olla hoidossa, mutta "torakoiden" vuoksi lapsi ei kenties nukahda enää koskaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tätäkö taas? Ihmisiä, joista on nautinnollista pelotella ja piinata lapsiaan sen sijaan, että he yksinkertaisesti puhuisivat näille järkevästi? Carla Dunn ihmettelee Facebookissa.

– Voi luoja, lapsiparka. Nyt hänellä on pakko-oireinen häiriö, peseytyy kymmenen kertaa päivässä... Heidän täytyy kertoa hänelle totuus, saisivat hävetä, Doreen Standing uskoo.

– Pitäkää hauskaa maksaessanne terapialaskuja... Lapsiparka, Gina Aidukas kirjoittaa.

Osa myös huomauttaa, ettei lapselle oikeastaan tarvitse antaa vaihtoehtoa kylpemisen suhteen: hänet voi kantaa kylpyyn tai suihkuun, jolloin kuvanmuokkauksia ei tarvita.

Lue myös:

    Uusimmat