Äiti tunnusti, ettei olisi halunnut leikkiä nukeilla lapsensa kanssa – 10 minuutin leikillä koskettavat seuraukset: "Sydämeni särkyi..."

Miksi"tyttöjen ja  poikien leluista"pitäisi jo luopua? Asiantuntija vastaa 2:41
Tämän vuoksi "tyttöjen ja poikien leluista" pitäisi luopua.

Äiti myönsi, ettei pidä siitä, että joutuu leikkimään lapsensa kanssa nukeilla. Tunnustus jakoi tiktokkaajien mielipiteet, kertoo Mirror

Tiktokkaaja nimeltä Lynn Marie herätti keskustelua helmikuun lopulla julkaistulla videollaan, jolla hän tunnusti, ettei pidä yhtään siitä, että hänen pitää leikkiä lapsensa kanssa Barbie-nukeilla. 

Lynn Mariella on tytär. Kun tyttö pyysi häntä leikkimään Barbieilla, Lynn suostui, vaikka vihaa nukeilla leikkimistä. 

– Eilen illalla tyttäreni kysyi, voisinko hän leikkiä hänen kanssaan. Oikeasti vihaan sitä. Voin lähteä kävelylle ja käydä hänen kanssaan jossain, mutta Barbieilla en halua leikkiä, hän kertoo videolla. 

Lynn kertoo, että hänen omat tuntemuksensa nolottavat häntä, koska tytär on ainoa lapsi. Niinpä hän suostui hieman vastentahtoisesti leikkimään tämän kanssa nukeilla kymmenisen minuuttia. 

Tytön kommentti herkisti

Seuraavana aamuna Lynn huomasi, että kun tyttö nousi ja alkoi valmistautua kouluun lähtöön, hän vaikutti olevan todella hyvällä tuulella.

Sitten tyttö pyysi jälleen, että voitaisiinko leikkiä Barbieilla. Puuha ei houkuttanut Lynniä yhtään aiempaa enempää, mutta tyttären kommentti sai hänet liikuttumaan: 

– Hän kertoi, että hänestä oli ollut tosi hauskaa, että leikin hänen kanssaan Barbieilla edellisenä päivänä. Sydämeni särkyi, koska leikkihetki, joka ei minua juuri kiinnostanut, oli hänelle niin tärkeä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lynn kertoo, että voisikin leikkiä lapsensa kanssa nukeilla myös jatkossa. Hän suosittelee samaa muillekin vanhemmille.

Paheksuntaa ja ymmärrystä

Lynn Marien tunnustus jakaa tiktokkaajien mielipiteet. Osalta ei herunut ymmärrystä. Äidille huomautettiin, että leikkiminen vanhempien kanssa on lapselle tärkeää. 

– Ainoana lapsena sanoisin, että leiki hänen kanssaan! Et aavistakaan, miten yksinäistä on olla ainoa lapsi, kirjoitti joku. 

– Tämä sai minut todella surulliseksi. Miltä itsestäsi tuntuisi, jos kuulisit äitisi sanovan noin sinusta, kommentoi toinen. 

Osa ymmärsi ja samaistui. 

– Luulin oikeasti, että olen ainoa, joka vihaa leikkimistä. Lautapelit, askartelu ja ulkona puuhailu ovat ok, mutta noita leikkejä en jaksa, tunnusti joku.

– Kiitos, kun olit rehellinen! Minusta tuntuu ihan samalta, kirjoitti toinen. 

– Olen samoilla linjoilla kuin sinä, myönnetään. En pidä leikkimisestä, mutta leikin silti, koska se on lapsille niin tärkeää. Ja niin kertyy yhteisiä muistoja. 

Lue myös:

    Uusimmat