Naisen käsittämätön tapa saada työpaikka jakoi vahvasti mielipiteet – "En voi uskoa, että ihmiset ylistävät hänen tekoaan"

Näin onnistut CV:n laatimisessa ja haastattelussa – kokosimme parhaat vinkit työnhakuun 9:40
Näin onnistut CV:n laatimisessa ja haastattelussa! Kokosimme parhaat vinkit työnhakuun

Nisa Tee kertoo Twitterissä, miten hän sai kirjoitettua täydellisen työpaikkahakemuksen tarjoilijanpaikkaa varten.

Nisa-nimistä naista on nimitetty ”superpahikseksi” sen jälkeen, kun hän jakoi tempun, jolla hän sai työpaikan pitkän etsinnän jälkeen.

Nisa kertoo Twitterissä etsineensä 19-vuotiaana työtä, mutta hän ei päässyt mihinkään paikkaan työhakemuksellaan.

Hänelle kerrottiin, että saatekirje olisi tärkein osa hakemusta, mutta hän tarvitsi inspiraatiota omansa tekemiseen. Näin hän keksikin jopa melko kieron suunnitelman.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt 25-vuotias nainen kertookin päätyneensä aikanaan julkaisemaan väärennetyn työpaikkailmoituksen Gumtree-sivustolla. Ilmoituksessa pyydettiin baristoja ja tarjoilijoita lähettämään hakemuksia sähköpostitse.

Nisa kertoo saaneensa työhakemuksia yli 200. Hän kävi läpi hakemukset löytääkseen täydellisen saatekirjeen. Sellaisen löydettyään hän muotoili sitä hieman, väitti sitä omakseen ja haki sillä työpaikkaa onnistuneesti.

Ristiriitainen vastaanotto

Twiitti on kerännyt yli 300 000 tykkäystä ja osa kommentoijista on väittänyt Nisan keksineen tarinan. Hän jakoikin todisteeksi kuvan sähköpostistaan kyseiseltä ajalta. Kuvakaappaus paljastaa useita Gumtreen ilmoitukseen vastanneita viestejä, jotka koskivat olematonta työpaikkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jotkut ihmiset ovat olleet vakuuttuneita naisen kekseliäisyydestä.

– Voi luoja, tuo on nerokasta, kehui yksi kommentoija.

– En voi uskoa, että olen tuhlannut niin paljon aikaa elämästäni saatekirjeiden kirjoittamiseen. Tämä on v**un nerokasta, eräs kommentoi.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet vaikuttuneita naisen tavasta saada työpaikka.

– En voi uskoa, että ihmiset ylistävät hänen tekoaan. Kaikki 200 ihmistä toivoivat saavansa työpaikan, mutta heitä huijattiin, suri eräs kommentoija.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat