3-vuotiaan pikkupojan kiemurtelusta YouTube-hitti: "En syönyt strösseleitä"

Kolmevuotiaan pojan hellyyttävä herkkuvarkaus ja sen kiistäminen on kerännyt muutamassa päivässä miljoonia YouTube-katsojia.

Keittiökaapit raollaan, herkut mystisesti kateissa ja ja jäljellä vain karkkipaperikääröt, kaamea sotku ja viereisessä huoneessa syytöntä esittävä pikkulapsi naama suklaassa. Tämä tilanne on varmasti tuttu monesta suomalaisperheestäkin.

Amerikkalaisen 3-vuotiaan John-pojan äiti Erica kuvasi YouTubeen videon samantyyppisestä tilanteesta ja tämä hellyyttävä pätkä on kerännyt muutamassa päivässä miljoonia katsojia. Videolla 3-vuotias John yrittää strösselit naamallaan vakuuttaa äidilleen, ettei ole syönyt keittiökaapista mystisesti kadonneita punaisia strösseleitä.

– John, voitko selittää, miksi strösselipurkki on tyhjä?, Erica-äiti kysyy.

– Eihän se ole tyhjä, vastaa 3-vuotias John punaiset strösselit naamallaan.

– Ei saa keksiä tarinoita. Ei saa valehdella, Erica muistuttaa pojalleen, joka edelleen vakuuttaa syyttömyyttään.

– Videon kuvaamisen jälkeen keskustelin pitkään Johnin kanssa siitä, mikä ero on totuuden kertomisella ja valehtelulla. Johnilla on uskomaton mielikuvitus ja hän kertoo mielellään tarinoita. Kuvaamani kaltainen tilanne käydään varmasti läpi jokaisessa perheessä, kun lapsi kokeilee rajojaan, pojan äiti Erica kommentoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat