24-vuotiaalla Suomen maajoukkuehiihtäjällä vakavia terveysongelmia – koko kausi ohi: "Pitkään jatkunut tunne paljastui todeksi"

Verneri Suhonen kertoo sydänongelmistaan Instagramissaan. Hän ei pysty kilpailemaan enää tällä kaudella.

Suomen maajoukkueessakin mukana ollut 24-vuotias Verneri Suhonen kertoo Instagram-tilillään tehdyssä päivityksessään, että hänen kautensa on taputeltu sydänvaivojen vuoksi.

Lupaavalla sprinttihiihtäjällä on edessään pitkä huili.

– Loppusyksystä alkaneet rintaongelmat paljastuivat vähäiseksi nesteeksi sydänpussissa, minkä syystä joudun olemaan urheilematta todennäköisesti muutaman kuukauden. Pitkään jatkunut tunne siitä, että kaikki ei ole reilassa, paljastui todeksi, Suhonen kirjoittaa.

Suhonen ehti lopulta kilpailla tänä talvena vain neljästi. Hollolan Urheilijat -46:ta edustava hiihtäjä on kuitenkin täysin vakuuttunut siitä, että vaiva paranee.

– Täältä noustaan vielä kovempana kuin koskaan. Vastoinkäymiset kuuluvat urheiluun ja nyt on minun vuoroni maistaa urheilun tätäkin puolta. Katsotaan kuitenkin toiveikkaana eteenpäin ja kohti ensi kautta, Suhonen luotaa.

Suhonen väläyttää, että kaiken mennessä nappiin hän saattaa vielä lähteä joihinkin kilpailuihin loppukaudesta. Hän ei kuitenkaan halua lähteä suunnittelemaan niin pitkälle, vaan haluaa päästä ensin täyteen kuntoon.

Lue myös:

    Uusimmat