19-vuotias synnytti tanssilattialla – vastasyntynyt sai ilmaisen sisäänpääsyn yökerhoon loppuelämäkseen

Kotikätilö kehottaa tutustumaan synnytykseen etukäteen 10:21
Kotikätilönä toimiva Jenna Hellstén keskustelee videolla kotisynnytyksestä.

Ranskassa 19-vuotias tyttö synnytti lapsen yökerhon tanssilattialla aamuviideltä. Yökerhon omistaja antoi vastasyntyneelle ilmaisen sisäänpääsyn loppuelämäksi.

Etelä-Ranskassa Tolousen kaupungissa on ollut hieman erilainen bileyö, kun 19-vuotias tyttö yhtäkkiä synnytti yökerhossa tanssilattialle. Asiasta uutisoi muun muassa The Sun -sivusto.

”Näin, kun nainen alkoi yhtäkkiä synnyttämään”

Paikallisen median mukaan henkilökunta avusti synnytyksessä. Yökerhon omistaja, Marie-Helen, kertoi medialle yön tapahtumista.

– Kello oli jo viiden jälkeen aamulla ja olimme sulkemassa. Paikalla ei ollut enää paljon asiakkaita ja järjestysmies tuli luokseni. Hän sanoi ’nyt on hätätilanne’. Sitten näin, kun nainen alkoi yhtäkkiä synnyttämään, Marie-Helen kertoo.

Henkilökunta soitti ambulanssin.

– Meidän täytyi reagoida todella nopeasti. Työntekijä soitti hätänumeroon ja he kertoivat meille puhelimessa, mitä tehdä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Nuori nainen oli mediatietojen mukaan lähtenyt yökerholle saadakseen ajatukset pois henkilökohtaisista ongelmistaan. Ystäväporukka kutsui naisen mukaan juhlimaan, eikä nainen nauttinut yhtään alkoholia illan aikana.

Nainen ja vauva ovat molemmat hyvässä kunnossa. Marie-Helen antoi vauvalle ilmaisen sisäänpääsyn yökerhoon koko loppuelämän ajaksi.

Lähteet: The Sun, LADBible

Lue myös:

    Uusimmat