Nainen ojensi vauvansa ventovieraalle ja sanoi, että lapsen olisi parempi ilman äitiään – lähti karkuun miehen kanssa

Yhdysvaltalaisäiti sysäsi pienen lapsensa ventovieraan naisen syliin ja lähti karkuun seuranaan olleen miehen kanssa, kertovat yhdysvaltalaismediat.

Scrantonin kaupungissa Pennsylvaniassa on kuohuttanut tapaus, jossa pesulasta lähtenyt, noin vuoden ikäisen vauvan äiti sysäsi pienokaisensa ventovieraan naisen syliin ja katosi paikalta. Lapsensa hylännyt nainen ei paennut yksin vaan erään miehen kanssa.

Tuntemattoman lapsen kanssa kahden jäänyt nainen soitti paikalle poliisit.

– Oletettavasti tämä nainen ojensi vauvan toiselle naiselle sanoen, että vauvan olisi parempi ilman häntä ja käveli pois, paikallinen poliisipäällikkö Carl Craziano kertoo Fox56-uutissivustolle.

Vauva on lääkäreiden mukaan terve. Hänet vietiin sosiaaliviranomaisten huomaan.

Vauvan äiti löytyi nopeasti somen avulla 

Poliisi julkaisi kuvan äitinsä hylkäämästä vauvasta sosiaalisessa mediassa. Muutaman tunnin kuluttua viranomaiset saivat vihjeen, jonka avulla he onnistuivat löytämään äidin.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

The Epoch Timesin mukaan on epäselvää, palautettiinko hylätty vauva äidilleen. Vielä ei ole myöskään tiedossa, nostetaanko äitiä vastaan syytteitä.

Sosiaalisessa mediassa uutista kommentoineet ihmiset ovat epäilleet lapsensa hylänneen äidin sairastavan masennusta.

– Pahimmassa kurjuudessaan, jolle ei tunnu olevan loppua, äiti luovuttaa lapsensa muukalaiselle, jotta lapsi voisi olla onnellinen, analysoi eräs Metro UK:n Facebookissa jakamaa uutista kommentoinut henkilö.

Fox56-uutissivuston haastattelema scrantonilainen kuvaa tapausta hulluimmaksi kuulemakseen.

– Ajattelin tytärtäni, kun kuulin asiasta. Hän on neljävuotias. Ajattelin, etten voisi tehdä jotain tuollaista. Se herätti minussa halun mennä kotiin halaamaan tytärtäni. Ja kertomaan hänelle, että rakastan häntä, Carl Caldwell sanoo.

2:01
Videolla kerrotaan synnytyksen jälkeisen masennuksen hoitoon tarkoitetusta lääkkeestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja