15 vinkkiä pienirintaisille – nämä vaatteet pukevat parhaiten

Siro rintavarustus voi näyttää todella hemaisevalta. Maksimoi avusi näillä pukeutumisvinkeillä!

Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Audrey Hepburn, Jourdan Dunn... monet maailman tyylikkäimmistä naisista ovat pienipovisia kaunottaria. Vaikka pieni rintavarustus toisinaan turhauttaisi, muista, että voit käyttää monia sellaisia vaatteita mitä uhkeammat kanssasisaresi eivät voi kuvitellakkaan ylleen. Hylkää siis toppaukset ja pukeudu tavalla, joka imartelee siroa ylävartaloa.

1. Statement-korut

Näyttävät korut sopivat sinulle! Toisin kuin rintavien naisten, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten kaulakorun pituus korreloi rintavarustuksen kanssa. Voit huoletta käyttää muodikkaita, pantamaisia choker-koruja, pitkiä, riippuvia ketjuja ja katseet kääntäviä statement-koruja.

2. Rintataskut

Yksityiskohdat rinnan kohdalla auttavat luomaan muotoja. Povitaskut toimivat hyvin vähäeleisinä mutta tehokkaina poven buustaajina.

3. V-aukko

Älä turhaan välttele avonaisia kaula-aukkoja. Syvä v-aukko vetää katseet kohti siroa vyötäröä. Dekolteen paljastaminen onnistuu sinulta tyylikkään seksikkäästi, kun rinnat eivät pursuile kauluksista.

Kokeile esimerkiksi ohuista materiaaleista valmistettuja kauluspaitoja, ja jätä niiden ylänapit auki niin pitkälti kuin uskallat.

Mikäli olet muutenkin siro, voit huoletta käyttää juhlapukeutumisessa naruolkaimisia, syvään uurrettuja pukuja.

3. Suosi koristeita

Korujen ohella voit käyttää vaatetuksessa muutakin krumeluuria. Kauniit yksityiskohdat kiinnittävät huomiota yläosaan, mutta jättävät varjoonsa puuttuvan poven.

Esimerkiksi umpinainen, koristeltu pääntie näyttäisi aivan liian raskaalta isoon rintamukseen yhdistettynä. Rinnastaan sirolla naisella se taas voi olla todella upea.

4. Korosta vyötäröä

Tuo esiin siro vyötärösi! Kiristämällä vyötärösi esiin luot samalla itsellesi tiimalasimaisia muotoja, joten povesi vaikuttaa isommalta kuin onkaan.

5. Umpinaiset yläosat

V-aukon vastapainona sinulla toimivat myös peittävämmät yläosat. O-aukkoiset mekot ja neuleet tai matalat poolokaulukset saattavat olla tätimäisiä runsaspovisen yllä, mutta sinulla ne näyttävät tyttömäisiltä ja korostavat kasvoja. Kokeile esimerkiksi klassisen 1960-lukulaisia minimekkoja – yllätyt iloisesti.

6. Käytä väriä

Sinä voit iloitella kirkkailla väreillä ja räväköillä kuoseilla yläosassa pelkäämättä, että keräät liikaa katseita rintoihisi.

7. Paljasta selkää

Olet ehkä jopa niin onnekkaassa asemassa, että et tarvitse välttämättä rintaliivejä. Siinä tapauksessa voit helposti käyttää erikoisemmin leikattuja mekkoja ja yläosia. Kokeile huoletta selän paljastavia toppeja ja mekkoja, erilaisia halter-leikkauksia yksiolkaimisia luomuksia ja syväänuurrettuja pukuja. Rintavaon sijaan voit paljastaa muita seksikkäitä kehonosia.

6. Bandeau-leikkaus

Iki-ihanat bandeau-bikinit ja muut olkaimettomat yläosat eivät toimi raskailla rinnoilla. Tyttömäisen sirolle ylävartalolle sen sijaan ne sopivat oikein hyvin. Myös lappubikinit ovat juuri sinua varten!

7. Röyhelöt

Klassikkovinkki todella toimii. Runsailla yksityiskohdilla ja kangaskerroksilla varustetut paidat ja topit ovat edukseen pienirintaisen naisen yllä. Ne luovat yläosaan volyymia ja auttavat tasapainottamaan vartalon mittasuhteita.

Röyhelöiden ohella voit kokeilla laskoksia, jotka poimuttuvat kauniisti rinnan kohdalle. Kukaan ei huomaa, vaikka luonnostaan täytettä ei poven kohdalla juuri olisikaan.

9. Vaakaraita

Vaakaraita tunnetusti leventää. Ota siis käyttöön klassiset seiloripaidat. Myös ruudut voivat toimia samaan tapaan.

10. T-paita ja holkkihihat

Ellet kärsi pahasta alliongelmasta, näytät poikkeuksellisen hyvältä lyhyissä hihoissa! Rinnan kohdalla käsivarren katkaisevat hihat toimivat todella hyvin sirolla ylävartalolla. Myös olkapään peittävät lyhyet holkkihihat ja puhvihihat sopivat nimenomaan pienipovisille.

12. Anna rintaliivien kuultaa läpi

Läpikuultavat materiaalit ovat olleet trendikkäitä jo pitkään. Pienipovisena onnistut kantamaan läpikuultavat paidat tyylillä, vaikka alta pilkottaisivatkin kauniit pitsiliivit tai lyhyt alustoppi.

14. Raskaat neuleet

Talvella voit käyttää muhkeita neuleita ilman, että ne saavat sinut näyttämään paksukaiselta. Muodissa näkyy nyt paljon myös pörröisiä tekoturkista, josta valmistetut jakut sopivat siropoviselle hyvin.

15. Kiiltelevät materiaalit

Ohuet satiinipuserot, kiiltävät kankaat ja lamee pääsevät oikeuksiinsa siron ylävartalon päällä. Uhkea povi yhdistettynä kiiltoon ja kimallukseen on useimmiten halvan näköistä ja tekee rintamuksesta turhankin muhkean oloisen.

Ei näitä:

Muotoonommellut vaatteet

Vältä napakoita kotelomekkoja, elleivät ne todella istu myös rinnan kohdalta kuin hansikas. Tyköistuva yläosa, jota avusi eivät oikein riitä täyttämään, on huonoimpia mahdollisia valintoja.

Liian isot vaatteet

Säkkimäiset paidat ja puserot piilottavat vähätkin muodot ja voivat saada vartalon näyttämään huonolla tavalla poikamaiselta.

Kietaisumekot

Kietaisumekot ja -puserot pukevat parhaiten kurvikasta vartaloa. Poven kohdalla tyhjänä lököttävä kangas ei ole sitä, mitä sinä haluat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja