12-vuotias Joshua yritti TikTok-haastetta traagisin seurauksin – veli löysi tajuttomana kylpyhuoneesta

12-vuotias yritti TikTok-haastetta, on nyt"aivokuollut" 1:13
TikTokissa leviävä haaste vei 12-vuotiaan amerikkalaispojan kriittiseen tilaan. Joshua Haileyesusin perhe anookin nyt muita varomaan somehaasteita.

12-vuotias Joshua Haileyesus löytyi kotinsa kylpyhuoneesta tajuttomana. Perheelle on kerrottu, ettei hän mahdollisesti selviä. Perhe uskoo pojan kokeilleen TikTokissa leviävää blackout challengea, siis "tajuttomuushaastetta".

TikTokissa leviävä haaste vei 12-vuotiaan amerikkalaispojan kriittiseen tilaan. Joshua Haileyesusin perhe anookin nyt muita varomaan somehaasteita.

Veli löysi Joshuan tajuttomana

Mediaraporttien mukaan Joshuan kaksoisveli löysi hänet tajuttomana kodin kylpyhuoneesta.

Perhe uskoo pojan kokeilleen TikTokissa leviävää blackout challengea, siis "tajuttomuushaastetta", ja kuristaneensa itseään kengännauhalla.

– Hän on taistelija, näen hänen kamppailevan, rukoilen hänen puolestaan, isä Zeryihun kommentoi CNN:lle.

Isä kuvailee musertavaa hetkeä: "Anelin heitä lattialla maaten"

Löydettyään Joshuan veli soitti isälleen. Joshua kiidätettiin sairaalaan. Zeryihunin mukaan lääkärit kertoivat hänelle, ettei poika luultavasti selviä; CNN:n mukaan perheelle on kerrottu, että Joshua on aivokuollut.

– Anelin heitä lattialla maaten, pyysin hartaasti, että he voisivat antaa minulle aikaa, että he eivät antaisi periksi pojan suhteen, isä kuvaili CBS:lle.

Sairaalassa käyntiä hän kuvaa musertavaksi.

– En kestänyt sitä, makasin lattialla, itkin. Sydämeni särkyi, kun näin hänet makaamassa sängyllä.

"Vihaan ajatusta siitä, että joku muu vanhempi joutuisi kokemaan tämän"

Zeryihunin mukaan hän oli vain päiviä aiemmin kuullut Joshuan kehuskelevan veljelleen, miten kykenee pidättämään hengitystään minuutin. Isä ei kuitenkaan uskonut, että Joshua kokeilisi nettihaastetta.

Perhe toivookin nyt voivansa varoittaa muita vanhempia ja kannustaa heitä keskustelemaan nettihaasteista ja niiden vaaroista lasten kanssa.

– Maksan nyt kovaa hintaa, elän tätä, ja vihaan ajatusta siitä, että joku muu vanhempi joutuisi kokemaan tämän saman, Zeryihun kommentoi.

Katso myös: Aiemmin Tiktokin twerkkaushaaste vei ihmisiä sairaalaan erilaisten vammojen vuoksi. Älä kokeile tätä kotona:

Tiktokin twerkkaushaaste saattaa ihmisiä sairaalaan: ”Olkaa varovaisia tehdessänne Wap Wap:ia!” 1:58

Lue myös:

    Uusimmat