10-vuotiaan kuvaamalle videolle tallentui epätavallinen syntymä – jo 10 miljoonaa katselukertaa: "Se oli kaunis painajainen"

Neuvolakäynti muuttui synnytykseksi, kun vauva päätti tulla maailmaan jo automatkalla sairaalaan 1:47
Äiti synnytti kesken automatkan lapsen kuvatessa.

Jo 10 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla kolmen lapsen äiti synnyttää auton etupenkillä. Yhdysvaltalaisnaisen synnytykseen toivat haastetta liikkuvan auton lisäksi kolme kyydissä ollutta hätääntynyttä lasta. Tapauksesta kertoo muiden muassa Parents-sivusto.

Nevadalaisen Rudia Napierin puoliso Michael Addison oli ajamassa vaimoaan synnyttämään, kun kävi selväksi, ettei vauva jaksaisi odottaa sairaalaan asti.

Rupia Napierin synnytys ei ollut kaikista seesteisin, sillä liikkuvan auton lisäksi haastetta toivat kolme kyydissä ollutta lasta, joista kaksi itki ja yksi filmasi tapahtumaa. Vasta kymmenenvuotias Jayden-poika tallensi pikkusiskonsa syntymän auton takapenkiltä. 

Nopea synnytys tallentui videolle

Videolla näkyy, kuinka Rudia lohduttaa peloissaan olevia lapsiaan huohotuksiensa välissä ja yrittää selittää, kuinka lasten pikkusisko on matkalla maailmaan.

Pian Rudia rääkäisee miehelleen vauvan olevan tulossa. Jalat kojelaudalle nostettuina kolmen lapsen äiti synnyttää omin avuin. Michael tukee vaimoaan pitämällä kättä tämän jalalla.

Ei kulu kauaakaan, kun Rudia nostaa huokaisten vastasyntyneen tytön syliinsä ja kertoo takapenkillä istuville lapsilleen, että heillä on kaunis pikkusisko. Sairaalaan päästyään perhettä vastaan riensi lääkäritiimi, joka otti hoitaakseen autossa syntyneen vauvan ja hänen äitinsä.

”Kaunis painajainen”


Video ei sovi herkimmille. Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Vanhempien neljäs lapsi sai nimekseen Jolee. Vastasyntyneen lempinimi on ”Infinity Baby” – vapaasti suomennettuna ”rajaton vauva” – sillä hän syntyi perheen Infiniti FX35 -mallisessa autossa.

Michael kertoo, että tytön syntymä merkitsi perheelle paljon, sillä Rudian aiempi raskaus päättyi keskenmenoon vajaa vuosi sitten.

Michael kuvailee tapahtumaa KTNV 13 -uutiskanavalle ”kauniiksi painajaiseksi”.

– Videon katsottuani halusin jakaa sen maailman kanssa. Se oli niin jännittävää. Se oli kaunis painajainen, Addison sanoo.

Maailma on ottanut videon vastaan sankoin joukoin. Facebookissa jaetulla videolla on jo 10 miljoonaa katselukertaa, 98 000 reaktiota ja yli 75 000 jakoa.

Synnytys laitoksella vai kotona? 7:43
Videolla keskustellaan siitä, miksi jotkut haluavat synnyttää mieluummin kotona kuin sairaalassa, ja mitä etuja tai riskejä siihen liittyy.

Lue myös:

    Uusimmat