Sarah, 26, kuvasi synnytyksensä YouTubeen – yli 1,5 miljoonaa katselukertaa kerännyt video kerää ylistystä: "Tämä on ehkä kaikkein rehellisin video, jonka olen koskaan katsonut"

Isä auttoi lapsensa maailmaan hotellin parkkipaikalla 1:52
Isä auttoi lapsensa maailmaan hotellin parkkipaikalla, kun pariskunta ei ehtinyt sairaalaan saakka.

Nainen halusi tehdä ensimmäisestä synnytyksestään astetta julkisemman ja kuvasi lapsensa syntymän YouTube-videolle, kertoo brittiläismedia The Sun. Reilusti yli miljoona katselukertaa saanut video kerää ylistystä.

Lapsen syntymä on vanhempien elämää mullistava ja iloinen asia, josta halutaan kertoa tuttaville pikimmiten. Harvemmin ilouutista kuitenkaan kerrotaan synnytysvideon muodossa.

Synnytys kesti yli 30 tuntia – joka hetki kuvattiin videolle

Sarah Stevenson, 26, halusi ikuistaa esikoislapsensa syntymän kuvaamalla yli 30-tuntisen synnytyksen alusta alkaen videolle. Synnytyksen jälkeen nainen julkaisi videon YouTubessa, jossa video on kerännyt yli 1,5 miljoonaa katselukertaa.

Videon alussa nuori ensisynnyttäjä laskee miehensä kanssa supistuksien kestoa. Nainen yrittää käynnistää synnytyksen muun muassa hyppimällä jumppapallon päällä, syömällä mausteista ruokaa sekä liikkumalla rappukäytävässä portaita ylös ja alas.

Supistukset muuttuvat lopulta koko ajan kivuliaimmiksi ja pariskunta siirtyy Sarahin siskon kanssa sairaalaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun supisteluiden alkamisesta oli kulunut 30 tuntia, Sarah oli auennut vain 5 senttiä. Kovista kivuista kärsivälle naiselle tarjottiin epiduraalia, minkä lisäksi kivusta vaikeroiva nainen pyrki lievittämään kipujaan suihkussa lämpimän veden alla.

Lopulta itse synnytys käynnistyi ja kuusi tuntia myöhemmin Sarah sai ponnistettua esikoisensa maailmaan. Vaikka synnytys oli vaikea ja myös vauvalle osin hengenvaarallinen, videon lopussa nähtiin silmin nähden väsynyt mutta onnellinen äiti.

Brutaalin rehellinen video kerää ylistystä

Video sai valtavan suosion. Yli miljoona katselukertaa keränneen videon kommenttikenttä täyttyi ihailevista ja onnittelevista kommenteista.

Sarah kertoo videollaan, kuinka turhautunut hän oli siitä, ettei varsinainen synnytys ottanut käynnistyäkseen.

– En pystynyt rentoutumaan ja kipu oli niin suuri, ettei mieleni tai kehoni pystynyt käsittelemään sitä, Sarah kertoo videollaan.

Moni videon katsonut kehuukin eritysesti sitä, kuinka brutaalin rehellisen kuvan video antaa synnytyksestä.

– Tämä on ehkä kaikkein rehellisin ja tunteikkain video, jonka olen koskaan katsonut YouTubessa.

– En ole koskaan itkenyt katsoessani videota – en ennen tätä. Miten uskomaton matka, eräs ihaili tunteikasta videota.

– Olet niin vahva ihminen. Kiitos, kun teit tämän videon, kolmas ylistää.

– Kiitos, kun jaoit näin henkilökohtaisen asian niin rehellisellä tavalla, eräs nainen kiittää.

Video keräsi kehuja myös siksi, että monella ensisynnyttäjällä ei ole hajuakaan siitä, mitä synnytykseltä pitäisi osata odottaa. Video kuvastikin hyvin sitä, millaisia tunteita niin synnyttävä äiti kuin tämän toinen puolisko käyvät läpi synnytyksen aikana.

Videon näet alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Jokainen nainen tarvitsee Kurtin elämäänsä synnytystä varten"

Videolla esiintyy myös Sarahin mies Kurt, joka on naisensa tukena synnytyksen ensisekunneista lähtien. Kurtin rauhallinen ja huolehtiva läsnäolo kerää kommenttikentässä ihailua.

– Jos koskaan tulen raskaaksi, näytän tämän videon miehelleni, jotta hän tietää, miten toimia tilanteessa, yksi kommentoijista toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jokainen nainen tarvitsee Kurtin elämäänsä synnytystä varten, toinen kehuu.

– En edes pysty kuvittelemaan, kuinka paljon Sarah ja Kurt rakastavat toisiaan. Miten uskomattoman syvällinen ja rehellinen video – olen sanaton, kolmas ihailee. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat