10 huonointa hetkeä törmätä ex-poikaystävään

Kuluneimmat verkkarit jalassa tamponihyllyn edessä? Joskus elämässä on hetkiä, jotka voi ehdottomasti laittaa kategoriaan "Huonoimmat hetket törmätä ex-kumppaniin".

Entiset kumppanit ovat vähän kuin näppyjä. Et ole koskaan iloinen nähdessäsi heitä, ja aina he ilmestyvät huonoimpaan mahdolliseen aikaan. Joskus tuntuukin kuin exillä olisi tutka, joka kertoo, milloin on kaikista epäsopivin hetki törmätä sinuun.

Tässä 10 hetkeä, jolloin exään törmääminen on viimeisin asia, jonka haluaisit tapahtuvan.

1. Kun olet juuri ostamassa ostoskorillisen verran jäätelöä, perunalastuja ja siideriä. Et tee sitä kuitenkaan aina. Et tee. Sinulla on vain huono päivä. Eikä exään törmääminen auta tippaakaan. 

2. Kun seurassasi on se mies, jonka vuoksi jätit hänet. Kerroit exällesi, ettei syy eroon ollut hänessä. Ja puhuit totta. Syy oli jossain toisessa. Tarkalleen ottaen siinä miehessä, joka pitelee sinua kädestä exäsi kävellessä ohi. Ei yhtään epämukava tilanne.

3. Kun hänen seurassaan on se nainen, jonka vuoksi hän jätti sinut. Tämä on juuri se tilanne, kun sinun täytyisi esittää, että olet erityisen iloinen nähdessäsi kasvotusten naisen, jota olet tyytynyt arvostelemaan vain Facebookin profiilikuvan perusteella. Todellisuudessa tilanne tuntuu tietysti kauhealta, mutta esität silti superinnostunutta nähdessäsi hänet, koska olet vaan niin siisti tyyppi.

4. Kun olet syöksynyt kauppaan ilman rintaliivejä kulahtaneessa t-paidassa ja rikkinäisissä verkkareissa – ja seisot tamponihyllyn edessä. Haluaisit painottaa, että oli pyykkipäivä – ei sillä, että exäsi siitä tietäisi mitään, sinähän se aina pyykkäsit –, mutta et voi, koska ette ole puheväleissä. Ja miksi kädessäsi täytyy olla pelkkä tamponipaketti tällaisella hetkellä?

5. Kun olet juuri käynyt kasvohoidossa, ja naamasi on tulipunainen – kuin raaka pihvi. Miksi? Miksei tämä voinut tapahtua vasta kahden päivän päästä, kun kasvosi ovat taas kauniin raikkaat?

6. Kun sinulla on ongelmia korttimaksun kanssa ruokakaupassa. Miten niin maksu epäonnistui? Miten niin kassaneidin pitää leikata kortti poikki? Ja samalla hetkellä huomaat exäsi virnuilevan takanasi kassajonossa. Ei näin.

7. Kun olet yksin elokuvissa. Sinähän rakastat elokuvissa käymistä yksin. Kukaan ei vie huomiotasi muualle, pystyt keskittymään juonenkäänteisiin ja saat syödä popcornit ihan yksin. Mutta siitä huolimatta tunnet olosi supersäälittäväksi, kun ex-poikaystäväsi saapuu paikalle kuuman deittinsä kanssa. Täydellistä. Kaiken kruunaa se, että itket elokuvan surullisille käänteille niin, että saat lähteä paikalta ripsivärit ja räkäpallot poskilla. Mahtavaa. Nyt kaikki luulevat, että itket ex-kumppanisi vuoksi.

8. Kädessäsi on pussillinen koirankakkaa. Olit suunnitellut törmääväsi exääsi tukka föönattuna ja trendivaatteet päällä, mieluiten joku kuuma mies kainalossasi. Sen sijaan talutushihnan päässä on märkä koira, likainen tukkasi on ponihännällä ja jalassasi on tuulihousut. Ex-poikaystäväsi on taatusti nähnyt sinut vieläkin luonnollisemmassa olotilassa, mutta tilanne suututtaa silti.

9. Kun olet treffeillä maailman ärsyttävimmän tyypin kanssa. Työkaverisi sanoi, että olette luodut toisillenne, joten suostuit treffeille. Työkaverisi ilmeisesti kuitenkin luuli, että pidät vuosikymmenten ikäerosta, nenäkarvoista ja kuolettavan tylsistä keskusteluista. Juuri kun luulit, ettei tilanne voisi muuttua epämukavammaksi, sisään ravintolaan astuu entinen kumppanisi, joka saa kunnon näkymät siihen, miten pitkälle olet päässyt jätettyäsi hänet.

10. Kun olet taksijonossa yksin – ja hän ei. Kaikkihan tietävät, että taksijono on se illan viimeisin – ja säälittävin – paikka, josta voi illan päätteeksi iskeä itselleen yöseuraa. Mutta ei-niin-säälittävä exäsi onkin onnistunut hankkimaan seuraa jo baarista. Tiedät sen, koska hän seisoo takanasi taksijonossa. Et voi edes liueta paikalta, koska se olisi noloa. Joudut siis vetämään hymyn kasvoillesi ja esittämään, että sinusta on hienoa, että exäsi on tunnin sisällä harrastamassa kuumaa seksiä tuon blondin kaunottaren kanssa.

Unohda hänet – tässä musiikkia sydänsuruihin!


Osittainen lähde: Women's Health Magazine

Lue myös:

    Uusimmat