Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Kookosvohvelit ananas-valkosuklaatäytteellä

Milloin olet viimeksi tehnyt vohveleita? Helpot ja herkulliset vohvelit sopivat näyttäväksi jälkiruoaksi, kun letut koostaa kerroksittain lautasille ja täyttää makealla ananas-valkosuklaatäytteellä.

Vohvelit maistuvat aina! Ananas-valkosuklaatäytteiset vohvelit ovat makean raikas yhdistelmä, joka vie kielen mennessään. Kookosmaito tuo ihanaa makua vohvelitaikinaan.

8 isoa vohvelia

2 dl kookoskermaa
3 dl kivennäisvettä
1 ps Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja

Paistamiseen:

voita tai margariinia

Valkosuklaatäyte:

1 tlk vaahtoutuvaa kermavalmistetta tai kuohukermaa (2–2 ½ dl)
100 g valkoista suklaata
1 tl vaniljasokeria
1 tlk valkosuklaarahkaa (200 g)
300 g ananasrenkaita

Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan: mittaa kivennäisvesi ja kookoskerma kulhoon ja vispilöi sekaan lettu- ja vohvelijauhot. Anna turvota jonkin aikaa. Paista vohvelit vohveliraudalla keskilämmöllä. Katso, että ne eivät pala.

Valmista valkosuklaatäyte seuraavasti. Kuumenna kattilassa noin puoli desiä kermaa ja valkosuklaapalat. Sekoita koko ajan puulastalla, kunnes suklaa sulaa tasaiseksi. Laita seos jäähtymään. Vatkaa loput kermasta erikseen kulhossa vaahdoksi, mausta sokerilla. Vatkaa joukkoon lopuksi rahka ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt valkosuklaaseos. Tarjoile ananasrenkaiden kera.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja