Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa

MTV
Julkaistu 18.03.2022 11:47

MTV LIFESTYLE

  • Kokonaisvalmistusaika: 50 min
  • Aktiivinen aika: 15 min
  • Annosmäärä: 4-6 annosta

Ainekset

  • 1 ½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 500 g kaurapastaa
  • n. 400 g parsaa
  • 1 sipuli tai 100 g kevätsipulia
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
  • 200 g sulatejuustoa
  • 8 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 100 g juustoraastetta
  • suolaa maun mukaan

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja kaurapasta. Lisää loppuvaiheessa joukkoon paloitellut parsat ja anna kiehua muutama minuutti, valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli tai kevätsipuli. Puolita miniluumutomaatit.
  3. Kuumenna rypsiöljy. Kuullota hetki sipulia ja tomaatteja.
  4. Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat ja kääntele hetki.
  5. Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna.
  6. Sekoita pasta ja parsat joukkoon ja kääntele tasaiseksi. Mausta suolalla.
  7. Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat ja sekoita.
  8. Laita ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kaada päälle muna-maito. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  9. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa!

Lisää aiheesta:

Italianpata – helppo klassikkopasta maistuu koko perheelleItkukanapasta – Hannan itkettävän hyvä pastaSavulohta uppomunien ja pinaatin keraKananmunat sipuli-tomaattipedillä ja parsakaalimunakasVegelasagneGratinoidut cannellonit pinaattiraejuustotäytteellä
TonnikalapastaNopeat ja helpotParsaviikotKalaruokaHellapoliisiPääruoatPastat ja nuudelit

Tonnikapalapasta on ihana ruoka, joka valmistuu helposti arkisista raaka-aineista. Kaurapasta on mukavan makuinen ja tonnikala maistuu yleensä lapsillekin. Mausteita voit lisätä oman makusi mukaan.

Tuoreimmat aiheesta

Tonnikalapasta
  • 21.01.202311:30
    Harri Syrjänen

    Tonnikalapasta helposti ja nopeasti Harri Syrjäsen tyyliin

  • 18.03.202211:47
    Nopeat ja helpot

    Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa

  • 04.09.201708:42
    Hellapoliisi

    Opiskelijan tonnikalapasta

  • 11.11.201613:40
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin tonnikalapasta

  • 18.02.201300:00
    Pastakastike

    Pastaa tonnikalakastikkeella