Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa | Resepti | Makuja | MTV Uutiset
Makuja
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa Julkaistu 18.03.2022 11:47
Kokonaisvalmistusaika: 50 min Aktiivinen aika: 15 min Annosmäärä: 4-6 annosta Ainekset 1 ½ l vettä 1 tl suolaa 500 g kaurapastaa n. 400 g parsaa 1 sipuli tai 100 g kevätsipulia 100 g miniluumutomaatteja 2 rkl rypsiöljyä 2 prk tonnikalapaloja öljyssä 200 g sulatejuustoa 8 dl maitoa 3 kananmunaa 100 g juustoraastetta suolaa maun mukaan Valmistusohje Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja kaurapasta. Lisää loppuvaiheessa joukkoon paloitellut parsat ja anna kiehua muutama minuutti, valuta. Kuori ja hienonna sipuli tai kevätsipuli. Puolita miniluumutomaatit. Kuumenna rypsiöljy. Kuullota hetki sipulia ja tomaatteja. Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat ja kääntele hetki. Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna. Sekoita pasta ja parsat joukkoon ja kääntele tasaiseksi. Mausta suolalla. Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat ja sekoita. Laita ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kaada päälle muna-maito. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa!
Tonnikapalapasta on ihana ruoka, joka valmistuu helposti arkisista raaka-aineista. Kaurapasta on mukavan makuinen ja tonnikala maistuu yleensä lapsillekin. Mausteita voit lisätä oman makusi mukaan.
21.01.2023 11:30
18.03.2022 11:47
04.09.2017 08:42
11.11.2016 13:40
18.02.2013 00:00
Lataa lisää