Runebergintortut

    • makuja

      Runebergintortut perinteiseen ja moderniin tapaan

      Perinteiset runebergintortut juhlistavat  Suomen kansallisrunoilijan Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivää 5. helmikuuta. Runebergintorttu on mantelilla ja arrakkipunssilla tai rommilla maustettu leivonnainen, jonka päällä on tavallisesti vadelmahilloa sekä sokerikuorrutetta. Kokeile perinteisiä tai moderneja torttuohjeita!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!