Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

Julkaistu 15.04.2020 12:28

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ainekset

  • 400 g nakkeja
  • 3 rkl voita
  • 1 sipuli
  • 10 cm purjon valkoista osaa
  • 1 palsternakka
  • ½ juuriselleri
  • 3 porkkanaa
  • 5-6 perunaa
  • 1 l vettä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • ½ pakettia maustamatonta Koskenlaskijaa
  • n. 2 dl säilykemaissia
  • kourallinen persiljaa

Valmistusohje

Nakkikeitto valmistuu näin:

  1. Pilko nakit ja ruskista ne voissa pannulla. 
  2. Kuutioi juurekset ja pilko sipulit sekä purjo. Kuullota kasviksia hetken aikaa kattilassa voissa.
  3. Lisää kattilaan kiehuva vesi ja mausteet ja keitä kasviksia, kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Lisää joukkoon paistetut nakit, Koskenlaskija sekä maissit. Silppua joukkoon kourallinen persiljaa.

Katso jakson muut reseptit täältä.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen tomaatti-fetapastaKreikkalainen linssikeitto – helppo ja maistuva soppa Jennin ohjeellaParas makkarakeitto Kari Aihisen tapaanBolognesekastike Kari Aihisen tapaan – helppo reseptiRouhea tomaattikeittoMakkara-kasvispasta
ReseptitNopeat ja helpotKaappaus keittiössäMakkarakeittoPääruoatKeitot

Keittiömestari Kari Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kahdeksannessa jaksossa, miten nakkikeitosta tehdään suorastaan ylivoimaista. Nakkikeiton salaisuus piilee sulatejuustossa.