21.1.15. Tässä smoothiessa on paljon proteiinia. Kokeile reseptiä myös muilla hiutaleilla.
n. 2,5 dl/1 annos
- 1 appelsiini
- 1 dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
- 1 dl maitorahkaa
- 1 dl rasvatonta jogurttia
- 1 munan valkuainen
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 1/3 tl jauhettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
Päälle
- Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
Valmistusohje
Laita mikserin kannuun tai syvään mittakannuun kuoritta ja lohkottu appelsiini, hiutaleet sekä rahka, jogurtti, munan valkuainen ja mausteet.
Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella niin, että smoothiesta tulee tasaista. Kaada smoothie korkeaan laseihin tai mukiin. Ripottele pinnalle hiutaleita.
Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.
VINKKI: Voit käyttää hiutaleiden tilalla ½ dl Myllyn Paras Kuidukas- tai Kauraleseitä.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Brie-parsataskut
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan