Mainos

Merellinen kastike

Merellinen kastike sopii vaikkapa Ruis-Kaurapastalle tai Sydän Makaronille.

noin 4:lle

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 4-6 valkosipulinkynttä
  • n. 15 cm purjosipulia renkaina
  • 1 pss wok-pakastevihanneksia (250 g)
  • 400 g lohifileetä isohkoina paloina tai suikaleina
  • 1-2 dl aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
  • 200 g katkarapuja ja/tai simpukoita
  • 2½ dl ruokakermaa
  • 1 tl sitruunapippurirouhetta
  • n. 1 tl suolaa
  • 150 g sitruunasulatejuustoa tai -tuorejuustoa

Lisäksi

  • Myllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
  • tai Keltainen Sydän Makaronia

Valmistusohje

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pakastevihannekset, lohifileepalat, ja anna kypsyä 5-10 min. Lisää loput ainekset ja anna kuumentua, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Lisää suolaa sen mukaan, onko muissa raaka-aineissa suolaa. Tarkista mieleinen maku. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras ­pastan kanssa.

VINKKI: Mikäli et pidä katkaravuista tai simpukoista, voit käyttää n. 600 g lohta.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja