Mainos
Merellinen pastakastike 5:16

Merellinen kastike

Merellinen kastike sopii vaikkapa Ruis-Kaurapastalle tai Sydän Makaronille.

noin 4:lle

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 4-6 valkosipulinkynttä
  • n. 15 cm purjosipulia renkaina
  • 1 pss wok-pakastevihanneksia (250 g)
  • 400 g lohifileetä isohkoina paloina tai suikaleina
  • 1-2 dl aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
  • 200 g katkarapuja ja/tai simpukoita
  • 2½ dl ruokakermaa
  • 1 tl sitruunapippurirouhetta
  • n. 1 tl suolaa
  • 150 g sitruunasulatejuustoa tai -tuorejuustoa

Lisäksi

  • Myllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
  • tai Keltainen Sydän Makaronia

Valmistusohje

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pakastevihannekset, lohifileepalat, ja anna kypsyä 5-10 min. Lisää loput ainekset ja anna kuumentua, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Lisää suolaa sen mukaan, onko muissa raaka-aineissa suolaa. Tarkista mieleinen maku. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras ­pastan kanssa.

VINKKI: Mikäli et pidä katkaravuista tai simpukoista, voit käyttää n. 600 g lohta.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!