Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Merellinen kastike

5:16Merellinen pastakastike
Julkaistu 10.03.2015 14:53

Merellinen kastike sopii vaikkapa Ruis-Kaurapastalle tai Sydän Makaronille.

noin 4:lle

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 4-6 valkosipulinkynttä
  • n. 15 cm purjosipulia renkaina
  • 1 pss wok-pakastevihanneksia (250 g)
  • 400 g lohifileetä isohkoina paloina tai suikaleina
  • 1-2 dl aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
  • 200 g katkarapuja ja/tai simpukoita
  • 2½ dl ruokakermaa
  • 1 tl sitruunapippurirouhetta
  • n. 1 tl suolaa
  • 150 g sitruunasulatejuustoa tai -tuorejuustoa

Lisäksi

  • Myllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
  • tai Keltainen Sydän Makaronia

Valmistusohje

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pakastevihannekset, lohifileepalat, ja anna kypsyä 5-10 min. Lisää loput ainekset ja anna kuumentua, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Lisää suolaa sen mukaan, onko muissa raaka-aineissa suolaa. Tarkista mieleinen maku. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras ­pastan kanssa.

VINKKI: Mikäli et pidä katkaravuista tai simpukoista, voit käyttää n. 600 g lohta.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Pinaattia jogurtissaUudenvuoden pastasalaattiYrttikuorrutettu lohi ja rosmariiniperunatPunajuuri-jauhelihapihvitMausteinen papu-kookospataSuppilovahvero-riistapiiras
PastakastikeMakujaPäivän reseptiHuomenta SuomiArjan LeivontanurkkaMyllyn ParasLisäkeruoat
Kastikkeet ja dipit

Tuoreimmat aiheesta

Pastakastike
  • 10.03.201514:53
    Makuja

    Merellinen kastike

  • 18.02.201300:00
    Kanapasta

    Kanakastike pastalle

  • 18.02.201300:00
    Tonnikalapasta

    Pastaa tonnikalakastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Simpukkapasta

    Täysjyväpasta simpukkakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Äyriäispasta

    Pasta frutti di mare