Zlatan Ibrahimovic välitti mystisen viestin Italian mestarivahdille

AC Milania edustava ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic lähetti Instagramin tarinassaan terveiset Italian mestarivahti Gianluigi Donnarummalle.

Italia kaatoi Englannin loppuottelussa rangaistuspotkukisassa lukemin 3-2. Varsinainen peliaika oli päättynyt tasalukemiin 1-1. Donnarumma torjui Englannilta kolme viimeistä rangaistuspotkua EM-finaalissa. Hänet valittiin myös turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Donnarumma edusti vielä päättyneellä kaudella Milania, mutta nyt osoite vaihtuu Ranskan PSG:hen. 22-vuotias sai loppuottelun jälkeen terveiset Ibrahimovicilta, jonka turnaus jäi väliin loukkaantumisen vuoksi.

– Yksi vuosi kanssani ja olet jo ymmärtänyt, ole hyvä, Ibrahimovic kirjoitti.

Ruotsalaistähti on aiemminkin hehkuttanut Donnarummaa. Ibrahimovic kertoi aiemmin oman näkemyksensä Donnarumman siirtymiselle pariisilaisseuran paitaan.

– Hän on maailman parhain ja hänestä olisi voinut tulla "Herra Milan", kuten Paolo Maldini. Sanoin hänelle, että pysyisi Milanissa loppuun saakka, Ibrahimovic totesi kesäkuun alussa Gazetta dello Sportille. 

Donnarumma on pelannut AC Milan edustusjoukkueessa jo kaudesta 2015-2016 lähtien ja hän toimi jo tuolloin joukkueen ykkösvahtina. Hän teki pääsarjadebyyttinsä 16-vuotiaana ja ensimmäinen maajoukkuepeli tuli 17-vuotiaana. 

Lue myös:

    Uusimmat