Tätä kadehtisi Tom Cruisekin – olut hyötykäyttöön italialaislegendan EM-finaalin liukkaassa pukuhuonestuntissa

Italia juhli sen historian toista jalkapallon Euroopan mestaruutta, kun se kaatoi Englannin rangaistuspotkukilpailussa lukemin 3-2. Italialaislegenda Daniele De Rossi otti ilon irti joukkueen pukuhuoneessa liukumalla läpi oluen kostuttaman pöydän.

Italian maajoukkueen apuvalmentajana toimiva De Rossi pelasi maajoukkuetasolla 117 ottelua tehden 21 maalia. Vuonna 2006 pelaajana maailmanmestaruutta juhlinut italialainen otti todellisesti ilon irti joukkueen suorituksesta. 

Muu joukkue kostutti pukuhuoneen keskellä olleita kahta pöytää, minkä jälkeen De Rossi heittäytyi liukumaan pöytää pitkin. Vauhti ei kuitenkaan ihan riittänyt loppuun asti, joten hän nykäisi itsensä alas hyödyntäen pöydän reunaa. 

Uran viimeistä kautta lukuunottamatta koko uransa ajan AS Romaa edustanut De Rossi kierähteli tyylikkäästi lattialla ja katosi hetkeksi kuvasta kunnes ilmestyi takaisin esiin raivokkaasti tuulettaen. 

Italian ja Englannin välistä EM-finaalia oli myös seuraamassa yhä edelleen omat stunttinsa tekevä 59-vuotias Tom Cruise. Hän oli seuraamassa ottelua englantilaislegenda David Beckhamin kanssa ja kaksikko löi nyrkkiä yhteen Englannin siirryttyä johtoon alkuhetkillä Luke Shaw'n osumalla.

Alla video Daniele De Rossin suorituksesta.

Lue myös:

    Uusimmat