Yö-yhtye julkaisi kuvan viestistä, jonka Olli Lindholm lähetti vain muutama päivä ennen kuolemaansa – laulaja tunnelmoi kevättä, jota ei koskaan nähnyt

7:13
Yö-yhtyeen Olli Lindholm kuoli 12. helmikuuta 2019.

Yö-yhtyeen julkaisemaan kuvaan on tullut valtava määrä sydämiä.

-yhtyeen solisti Olli Lindholmin kuolemasta tulee tänään kuluneeksi tasan kaksi vuotta. Lindholm menehtyi äkillisesti sairauskohtaukseen 54 vuoden iässä.

Yö-yhtyen julkaisi tänään Instagram-tilillään kuvan viestistä, jonka Lindholm lähetti vain muutama päivä ennen kuolemaansa. Viestistä huokuu onnellisuus tulevasta keväästä, jota Lindholm ei koskaan nähnyt.

– Kiitos treeneistä. On kyllä makeen kuulonen setti tulossa kevääksi. Kiitos. Siistiä ja mahtavaa, Lindholm kirjoitti 8.2.2019 klo 6.39.

Yö-yhtyeen Instagram-julkaisuun on tullut valtava määrä sydämiä.

Lindholmin eno ja isähahmo Raimo Jokisalo kertoi vuosi sitten Ilta-Sanomien haastattelussa laulajan kuolinsyyn

Tuona helmikuisena iltana Lindholmin Ella-tytär oli ollut isänsä luona, kun yhtäkkiä laulaja oli alkanut valitella rintakipua ja huonovointisuuttaa. Tytär oli soittanut ambulanssin. Ambulanssissa Lindholm oli ollut vielä tajuissaan ja jutellut, mutta sairaalassa oli selvinnyt, ettei mitään ole tehtävissä.

– Siinä kävi niin, että Ollin aortta repesi. Ja kun aortta repeää, ei siinä käsitykseni mukaan ole paljon tehtävissä. Tämä tosiaan oli se varsinainen kuolinsyy, joka minullekin silloin jonkin aikaa kuoleman jälkeen kerrottiin, Jokisalo kertoo Ilta-Sanomille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja