Suvi Teräsniska julkaisi koskettavan kirjoituksen vuosi sitten kuolleesta Olli Lindholmista – taksikuskin sanat nostivat tunteet pintaan

1:51
Yö-yhyteen Olli Lindholm kuoli 12. helmikuuta 2019

Suvi Teräsniska kirjoittaa Facebookissa tunteiden nousseen pintaan, kun laulaja Olli Lindholmin kuolemasta tuli kuluneeksi tasan vuosi.

Laulaja Olli Lindholmin kuolemasta tuli keskiviikkona 12. helmikuuta kuluneeksi tasan vuosi. Yö-yhtyeen keulakuvana ja Voice of Finland -tuomarina tunnettu Lindholm kuoli äkillisesti vain 54 vuoden iässä.

Lindholm oli hyvin läheinen laulaja Suvi Teräsniskalle, jonka ura lähti liikkeelle Yö-yhtyeen taustalaulajana. Teräsniska julkaisi keskiviikkoiltana koskettavan kirjoituksen Facebookissa.

– Tänä aamuna helsinkiläinen taksikuski kysyi yllättäen matkan päätteeksi: "Miten voit? Onko ollut rankka päivä tähän asti?". Purin hammasta, pyyhin kyyneleet poskilta ja sanoin sen mitä vastaan yleensä aina: "Minä pärjään, vaikka ikävä on läsnä", hän kuvailee kirjoituksessaan ystävänsä poismenoon liittyviä tunteitaan.

Teräsniska muistelee kirjoituksessaan myös aamua, jolloin hän sai kuulla Lindholmin kuolleen.

– Istahdin keittiön pöydän ääreen, siitä valahdin lattialle ja huusin, tuolloin viimeisillään raskaana ollut Teräsniska kuvailee tuntojaan.

– Mietin miten Ollin lapset tästä selviävät ja soittelin läpi bändin jäseniä ja kirosin elämän paskuutta. Kaiken kaikkiaan olin lopulta tosi helpottunut, että sain olla koko vuoden lähinnä kotona. Ei tarvinnut kohdata kollegoita tai mediaa eikä jatkuvasti käydä läpi samaa keskustelua ja surua, vaikka kävinhän mä sitä läpi. Kotona, autossa, ruokakaupassa, kuntosalilla.

Kirjoituksessaan hän korostaa, että vuoteen on mahtunut myös paljon hyvää, muun muassa maailman paras mies ja kolme ihanaa lasta.

– Oon lisäksi kaiken tapahtuneen jälkeen saanut niin paljon ihania viestejä, yhteydenottoja ja muistoja Ollista sekä tutustunut hyviin ihmisiin, että koen tämän isona siunauksena. Olen onnellinen, että Ollin ja mun polut ristesivät edes tämän ajan tässä elämässä, koska olen varma että me tapaamme vielä, hän päättää kirjoituksensa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja