IS: Olli Lindholmin eno ja isähahmo paljastavat nyt laulajan kuolinsyyn – vietti viimeisen illan tyttärensä kanssa

7:13
Olli Lindholm menehtyi 54-vuotiaana.

Olli Lindholm menehtyi yllättäen 12. helmikuuta 2019. 

Suomalaisella viihdetaivaalla koettiin järkytys viime vuoden helmikuussa, kun legendaarisen Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm menehtyi äkillisesti. Hän menehtyi yllättäen sairauskohtaukseen. Hän oli kuollessaan 54-vuotias.

Lindholmin eno ja isähahmo Raimo Jokisalo kertoo nyt Ilta-Sanomien haastattelussa laulajan kuolinsyyn. 

Tuona helmikuisena iltana Lindholmin Ella-tytär oli ollut isänsä luona, kun yhtäkkiä laulaja oli alkanut valitella rintakipua ja huonovointisuuttaa. Tytär oli soittanut ambulanssin. Ambulanssissa Lindholm oli ollut vielä tajuissaan ja jutellut, mutta sairaalassa oli selvinnyt, ettei mitään ole tehtävissä.

– Siinä kävi niin, että Ollin aortta repesi. Ja kun aortta repeää, ei siinä käsitykseni mukaan ole paljon tehtävissä. Tämä tosiaan oli se varsinainen kuolinsyy, joka minullekin silloin jonkin aikaa kuoleman jälkeen kerrottiin, Jokisalo kertoo Ilta-Sanomille.

Jokisalo kertoo haastattelussa, että hänellä ja Lindholmilla oli erityisen hyvät välit. Eno piti Lindholmia kuin omana poikanaan. Lindholm on maininnut julkisuudessa erittäin vaikeasta suhteesta omaan isäänsä. 

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja