Yllätyskihloihin mennyt laulaja Ilta julkaisi suloisia yhteisotoksia miehensä kanssa – "Olette niin kaunis pari"

1:51
Laulajatähti Ilta aloitti uransa Cheekin siipien suojassa: "Se oli iso, mutta myös tosi turvallinen ympäristö"

Ilta meni uutenavuotena kihloihin. 

Laulajana tunnettu Ilta paljasti uutena vuotena menneensä kihloihin. Uutinen oli hänen faneilleen yllätys, sillä laulajatähti ei ole puhunut liiemmin rakkauselämästään julkisuudessa. 

 Vuonna 2019 hän kommentoi Seiskalle seurustelevansa, muttei puhunut siitä sen yksityiskohtaisemmin. 

Ilta julkaisi nyt Instagram-tililleen kuvakollaasin miehensä kanssa. Mustvalkoisessa kuvissa pariskunta poseeraa suloisesti kameralle. 

Kuvan yhteydessä Ilta toivottaa puoliosolleen hyvää syntymäpäivää.

– Hyvää syntymäpäivää lempityypilleni koko maailmassa. Paras asia elämässäni on se, kun tulit elämääni. Paras ystävä ja kihlattu samassa paketissa on oikea jättipotti, Haha! Ilta kirjoittaa.

Iltan kuvapäivitys on kerännyt kommenttitulvan. 

– Olette niin söpöjä! Somesssa hehkutetaan. 

– Olette kyllä upeen näköisiä yhdessä.

– Olette kyllä niin kaunis pari, seuraaja kirjoittaa. 

Suunnitelmissa kohti Rotterdamia

Ilta tähtää toukokuussa Rotterdamissa järjestettäviin Euroviisuihin. Suomen seuraava euroviisuedustaja ja UMK21-voittaja selviää 20.2.2021 Tampereen Mediapoliksessa järjestettävässäfinaalissa.

Ilta kertoi MTV Uutisille, että hän pohti pitkään UMK:hon osallistumista. Laulaminen on hänelle kuitenkin tärkeintä, ja UMK:n sekä sen myötä mahdollisesti Euroviisujen tuoma tilaisuus esiintyä jopa 180 miljoonalle ihmiselle teki päätöksestä lopulta helpon.

Iltan koskettava biisi Kelle mä soitan kertoo yksinäisyydestä. Kappaleessa kuvaillaan hyvin konkreettisesti sitä, kun yksinäisyys iskee ja miltä se tuntuu.

– Ihminen saattaa olla keskellä ihmisjoukkoa ja silti tuntea itsensä todella yksinäiseksi. Se on yksi vaikeimmista tunteista ihmiselle, koska meidät on luotu yhteyteen toistemme kanssa. Toivon, että kappale voi tuoda turvaa tai tukea sinne missä kukin tätä kuuntelee, yhdessä tai yksin. Vaikka biisissä ei sanota suoraan, että sä selviät, niin silti se voi tuoda silti kuulijalle tunteen, ettei hän ole yksin tän asian kanssa, Ilta kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja