Laulaja Ilta täräytti faneilleen yllätysuutisen Instagramissa – esitteli samassa rytäkässä miehensä ja paljasti menneensä kihloihin

1:51
Ilta nousi pinnalle tehtyään yhteistyötä Cheekin kanssa – "Se oli mieletön lähtölaukaus"

Laulaja ei ole puhunut sen kummemin rakkauselämästään julkisuudessa. 

Laulajatähti Ilta yllätti faninsa uuden vuoden vaihteessa toden teolla, kun hän paljasti Instagram-tilillään menneensä kihloihin. 

Ilta julkaisi kuvakollaasin itsestään ja puolisostaan. Yhdessä kuvassa pariskunta seisoo kyltin alla, jossa lukee "She said yes" (suom. hän sanoi kyllä). 

– Tässä sulhaseni. Hän on ehdottomasti paras ihminen koskaan. Kiitos kulta, että rakastat minua, Ilta kirjoittaa. (huom. vapaasti suomenettu). 

Voit selata kuvia sen vasemmalta. 

Kuva on kerännyt onnitteluvyöryn. 

– Oi, onnea! laulaja Rita Behm kirjoittaa. 

– IHANAA! Onnea, juontaja ja somevaikuttaja Veronica Verho kommentoi. 

– Eikä! Ihanaa! Onnea, näyttelijä Minka Kuustonen kirjoittaa. 

Ilta ei ole puhunut liiemmin rakkauselämästään julkisuudessa. Vuonna 2019 hän kommentoi Seiskalle seurustelevansa, muttei puhunut siitä sen yksityiskohtaisemmin. 

Ura nuorena

Ilta nousi julkisuuteen esiinnyttyään rap-artisti Cheekin kappaleella Sillat. Hän oli tuolloin vasta 18-vuotias.

Hän puhui uransa alkuajoista MTV Uutisten haastattelussa viime vuoden syyskuussa. 

Ilta kiitteli perhettään vakaasta kasvatuksesta, jonka ansiosta hän kasvoi vahvasti "omille jaloilleen". Pohja vahvan itsetunnon rakentamisessa on auttanut nuorta naista julkisuuden pyörityksessä. 

– Olen aika hyvin pystynyt pitämään pään kasassa ja muistamaan, kuka mä olen, hän totesi. 

Ilta kiersi yhdessä Cheekin kanssa muutaman vuoden ajan. Nuo vuodet olivat laulajan mukaan hänelle turvallinen oppikoulu, jossa hänelle annettiin tilaa kasvaa sekä kokeilla, kuin myös löytää omat heikot kohtansa. 

– Tottakai, jos menisin vaikka nyt tuollaiseen maailmaan mä olisin erilainen. Mä tietäisin rajani ja näin, mutta sitten toisaalta jossain vaiheessa ihmisten pitää käydä niitä juttuja läpi, missä pitää kasvaa ja missä pitää nähdä ne heikkoudet ja epävarmuudet. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja